Lifestyle Stiri

Adelina Ivan reprezinta Romania la Fashion for Europe

14 mai 2015 < 1 min

Adelina Ivan reprezinta Romania la Fashion for Europe

Reading Time: < 1 minut

Adelina Ivan va reprezenta Romania la Fashion for Europe, festivalul de moda ce va avea loc in deschiderea Editiei 2015 a concursului Eurovision din Viena. Evenimentul dedicat modei va avea loc pe data de 18 Mai la ora 8pm si reuneste designeri si branduri din cele 14 tari participante la concurs.

Creatiile Adelinei Ivan se evidentiaza prin constructii geometrice, transpuse in taieturi curate, materiale naturale si armonie in alb si negru. Brandul Adelina Ivan spune o poveste despre matematica si poezie, propunand colectii conceptuale definite prin simplitate si naturalete.

Participarea designerului roman la evenimentul de moda de la Viena este sustinuta de Institutul Cultural Roman de la Viena. Mai multe informatii despre brand-ul Adelinei Ivan gasiti pe www.adelinaivan.com

Fshion for Europe este un eveniment organizat de agentia austriaca Flashed Events, cu sprijnul institutelor si ambasadelor membre EUNIC Austria. Intrarea este libera. Mai multe informatii despre eveniment si lista completa a participantilor gasiti pe www.fashionforeurope.com.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: