Stiri Tech

G5 X și G7 X, PowerShot pentru călătorii și vloggeri

iul. 10, 2019 2 min

G5 X și G7 X, PowerShot pentru călătorii și vloggeri

Reading Time: 2 minute

Canon a lansat la nivel global, inclusiv în România, două noi modele de camere foto din seria PowerShot, G5 X Mark II și G7 X Mark III, aparate cu ecran tactil și rabatabil, destinate celor pasionați de călătorii, dar și vloggerilor.

PowerShot G5 X Mark II este echipat cu un obiectiv nou 5x f/1.8-2.8 şi vizor electronic tip pop-up, util celor care  au nevoie de un aparat foto uşor, dar dotat, pentru călătorii.  PowerShot G7 X Mark III a fost echipat cu un obiectiv cu zoom 4.2x f/1.8 – 2.8 şi o intrare pentru microfon de 3.5 mm și permite realizarea de live streaming pe YouTube.

Cântărind 340 şi, respectiv 304 grame, cele două noi modele sunt echipate cu procesorul de imagine DIGIC 8 dezvoltat de firma niponă, în timp ce senzorul este de 1.0 inch / 20.1 MP, cu obiectiv de zoom 5x (G5 X), respectiv zoom 4.2X (G7 X).

Nivelul de control şi personalizare este în stil DSLR, inelul de control oferind acces direct la setările esenţiale. Vizorul electronic OLED tip pop-up montat în colţul modelului PowerShot G5 X Mark II asigură acoperire 100% şi 2.36m puncte. Ambele modele permit fotografierea în rafală RAW la 30 cps, în timp ce filmarea este 4K, stabilizatorul digital de imagine fiind încorporat. 

Ambele modele asigură conectivitatea Wi-Fi şi Bluetooth, în timp ce modelul G7 X permite partajarea de conţinut live pe rețele de socializare.

Prețul estimativ pentru piața din România, pentru G5 X Mark II este de 1.000 de euro, în timp ce pentru G7 X este de 800 de euro.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: