Companii Stiri

Gabriela Matei, noul director general Microsoft Romania1 min

23/06/2016 1 min read

author:

Gabriela Matei, noul director general Microsoft Romania1 min

Reading Time: 1 minut

Gabriela Matei este noul manager general Microsoft România, începând cu 1 iulie, a anuntat azi compania. Matei îl va înlocui pe Kostas Loukas, care va prelua funcţia de general manager pentru Sectorul Public pe Europa Centrală şi de Est (CEE).

“Noul rol îmi va oferi noi posibilităţi de a contribui la accelerarea strategiei Microsoft în România şi am încredere în impactul pe care tehnologia îl poate avea în creşterea competitivităţii mediului de afaceri românesc”, a declarat Gabriela Matei.

Începând din ianuarie 2014, Gabriela a condus operațiunile Microsoft România pentru segmentul firmelor mici și mijlocii iar intre anii 2012 și 2014, în calitate de Cloud Director, a pus la punct și a implementat strategia de cloud a Microsoft România.

Înainte de a se alătura Microsoft România, Gabriela a lucrat pentru Vodafone România peste 15 ani, unde a avansat până la funcția de Chief Commercial Officer, Enterprise Unit, fiind membru al Board-ului Vodafone România

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE