fbpx
CSR Stiri

Gabriela Szabo şi Adecco România te invită în lumea sportului de performanţă, pe 18 iulie

03/07/2017

author:

Gabriela Szabo şi Adecco România te invită în lumea sportului de performanţă, pe 18 iulie

Grupul Adecco organizează la nivel global, în data de 18 iulie, primul eveniment Global Sports & Inclusion Day (GS&ID),  marcând astfel Ziua Internațională Nelson Mandela. Scopul evenimentului este de a învăța mai multe despre sportul de performanță și de a ne lăsa inspirați de oameni care înțeleg că sportul poate face diferența în viețile noastre. Adecco România invită toți iubitorii de mișcare în aer liber să experimenteze ceea ce Nelson Mandela credea: “Sportul are puterea sa schimbe lumea. Are puterea de a inspira. Are puterea de a uni oamenii cum nimic altceva nu o poate face.”

Acest eveniment a fost creat pentru a stimula sinergia dintre programele globale de CSR ale Adecco (Win for Youth şi Athlete Carrier Program) care vizează un stil de viață sănătos, sportul şi includerea pe piaţa muncii a sportivilor de performanță.

#SportsInclusionDay va avea loc pe Pista de Atletism din cadrul Complexului National “Lia Manoliu” pe data de 18 iulie, între orele 18:00 și 21:00. Pe parcursul evenimentului vor avea loc ateliere și demonstrații sportive in cadrul cărora participanții sunt invitați să se implice activ: Judo, Badminton, Scrimă, Atletism si Outdoor Spinning. Demonstrațiile vor fi susținute de reprezentanții Federațiilor Naționale de specialitate si World Class România.

Pentru înregistrare și mai multe detalii referitoare la desfășurarea evenimentului, va invitam sa accesați webpage-ul GS&ID, până pe 9 iulie, pentru înregistrare

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE