Stiri

Gala Premiilor Horeca premiaza vizionarii si inovatorii industriei

9 iun. 2016 < 1 min

Gala Premiilor Horeca premiaza vizionarii si inovatorii industriei

Reading Time: < 1 minut

Asociatia ARMA, alaturi de Simona Mardale, Director de Marketing si Vanzari LILIAC, organizeaza pe 13 iunie, la Teatrul National Bucuresti, ora 18:30, Gala Premiilor Horeca – prima editie: dupa 20 de ani.

Evenimentul este un reper pentru a celebra la scena deschisa oamenii care au construit industria. Un eveniment de apreciere si recunoastere, dedicat vizionarilor si inovatorilor care au pus bazele dezvoltarii industriei horeca.

Gazda evenimentului este Virgil Iantu, un pasionat al gastronomiei si vinurilor bune.

Pentru acuratetea initiativei, au fost luate in calcul 5 criterii de selectie a premiilor: Longevitate, Profesionalism, Consecventa in calitate, Integritate si Etica in relatiile cu partenerii.

Programul va fi presarat cu momente pline de emotie, muzica si povesti de succes veritabile.

Printre multe premii deosebite, vom avea ocazia sa aflam cine este cel mai vechi ospatar din Romania, un om cu o poveste fabuloasa, ce activeaza in acelasi loc din anul 1973.

Gala este deschisa si publicului, clientilor finali, iar cei care doresc sa fie conectati cu persoane si locuri ale uneia dintre cele mai puternice industrii din Romania, sa sustina dezvoltarea ospitalitatii ca parte integranta din cultura autohtona si sa se bucure de o experienta unica, alaturi de oameni speciali, pot gasi bilete aici.
Evenimentul este sustinut de companiile Liliac si Bilancia, alaturi de sponsorii Green Group, Sigurec, Porr, Jidvei, Privileg CateringBorsec, Parmafood Group, Sorla, EnRose, Moak Cafe, Boem Club, Document.

Partenerii media ai evenimentului sunt Horeca Romania, Magic FM, Revista BIZ, Trends by HRB Expert, Sapte Seri, Vinul.ro, Miscareaderezistenta.ro, Life.ro, ADPM.ro, Top Hospitality, Food&Bar Magazine, Vin2.ro.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: