MarComm Marketing Stiri

GalerIAA, expoziție virtuală pe parcursul lunii mai

29 apr. 2020 < 1 min

GalerIAA, expoziție virtuală pe parcursul lunii mai

Reading Time: < 1 minut

IAA Young Professionals organizează GalerIAA, o expoziție virtuală care va aduna talente și pasiuni ale profesioniștilor din industria de marcom. Întregul proiect se va desfășura pe parcursul lunii mai, iar exponatele vor putea fi admirate pe canalele sociale IAA YP, dintre care principalul va fi pagina de Instagram @iaa_yp.

”În trecut am organizat sub acest concept expoziții de artă urbană, fotografie, un concert și o seară de stand-up. Anul acesta mutăm GalerIAA în online, pentru a oferi creatorilor un spațiu de expunere, dar și un moment de delectare și o invitație de a-și urma pasiunea tuturor celorlalți”, declară Iulia Niculae-Cuciurean Președinte IAA Young Professionals România și Vicepreședinte IAA Young Professionals pentru Europa.

Oricine lucrează în marcom și are o pasiune pe care vrea să o împărtășească poate trimite o fotografie/clip video completând acest formular  sau la adresa de mail: galeriaayp@gmail.com. Lucrările pot fi trimise până pe 10 mai, iar acestea vor fi publicate pe feed-ul de Instagram @iaa_yp în perioada 18-30 mai.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: