fbpx
Marketing Stiri

GAV comunica pentru Scena9

27/11/2015

GAV comunica pentru Scena9

Incepand din luna octombrie a acestui an, GAV comunica pentru ”Scena9”, brandul cultural al BRD – Groupe Société Générale.

Agentia a fost angajata de BRD sa creeze formatul si continutul primei manifestari off-line a brand-ului, editia princeps (toamna-iarna 2015/2016) a revistei Scena9, cu ocazia celei de-a zecea editii a FNT – Festivalul National de Teatru.

Manifestul « O scena noua pentru un nou-modernism » poarta semnatura lui Lucian Georgescu si este pictografiat si videografiat de Marius Rosu.

Parteneriatul de marketing cultural GAV – BRD va continua prin lansarea seriei de web videos ICAR – o istorie alternativa a cinematografului romanesc, o productie a portalului  CINEPUB in parteneriat cu Scena9.

CINEPUB by GAV este primul portal de cinema romanesc care distribuie gratuit online productii autohtone, fictiune, documentar, animatie, raritati, lungmetraje si scurtmetraje.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE