BizRemote by certSIGN Stiri

Germania sprijină Inspectoratul General al Poliției Române

6 mai 2020 < 1 min

Germania sprijină Inspectoratul General al Poliției Române

Reading Time: < 1 minut

Ambasada Germaniei la București, Ministerul Federal de Interne, Construcţii şi Dezvoltare Teritorială și Ministerul de Interne al Landului Baden-Württemberg sprijină Poliția Română cu 5000 de măști chirurgicale, precum și Direcția de Combatere a Criminalității Organizate cu numeroase echipamente IT specifice domeniului prevenției (printre care laptopuri, computere, camere video, camere GoPro, imprimante multifuncționale, videoproiectoare, echipament pentru conferințe, camere endoscopice).

Cu prilejul înmânării echipamentelor, miercuri, 6 mai 2020, ambasadorul Meier-Klodt a declarat: „Poliția Română este partenerul nostru esenţial în ceea ce priveşte prevenția polițienească în domeniul criminalității la nivel european – un partener care realizează o muncă excepțională! De aceea mă bucur în mod deosebit că, tocmai în aceste zile, putem sprijini în mod practic această cooperare îndelungată, bazată pe încredere.”

Sponsorizarea se ridică în total la peste 25.000 de euro. În afară de aceasta, sunt preconizate alte acţiuni de sprijin.

Echipamentele vor sprijini Poliția Română în combaterea criminalității organizate, în special a traficului de persoane, a criminalităţii legate de droguri precum și a criminalității informatice.

Credit foto: ID 125065138 © Andrei Gabriel Stanescu | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: