Lifestyle Stiri

Eveniment caritabil Globalworth pentru 400 de copii

12 sept. 2019 2 min

Eveniment caritabil Globalworth pentru 400 de copii

Reading Time: 2 minute

Evenimentul de voluntariat Globalworth Camp Day, organizat de Fundația Globalworth , a oferit o zi specială pentru 400 de copii din programe sociale, în Centrul Socio-Medical Hospice din Adunații Copăceni.

Globalworth Camp Day se află la cea de-a treia ediție, fiind unul dintre cele mai importante evenimente de voluntariat corporativ dedicate copiilor din comunități rurale defavorizate, din centre de plasament sau centre de zi, care cresc în familii cu probleme și fără posibilități materiale.

“3 din 10 români fac voluntariat pentru o cauză socială sau de mediu. Cred  ca această mentalitate poate schimba lumea și că este normal sa ne implicăm acolo unde este nevoie de noi. Voluntariatul a devenit o valoarea intrinsecă a companiei Globalworth și este un fel de a fi pentru toti colegii noștri”, a declarat Georgiana Iliescu, director executiv, Fundația Globalworth.

La evenimentul desfășurat pe parcursul întregii zile au participat toți angajații Globalworth. În cadrul atelierelor, copiii au pictat, au tras cu arcul, au făcut aranjamente florale și s-au fotografiat în cabina special amenajată pentru ei.

Prințesa Urbană și Itsy Bitsy s-au implicat în proiect fiind alături de copii, oferindu-le momente inedite de lectură și distracție.

Ediția din acest an a implicat 12 asociații și fundații din Capitală și din județele din proximitate: Asociația Hercules, Asociația Pro Vita pentru născuți și nenăscuți, Asociația Părinților „Florian Cristescu”, Asociația Samarineni în comunitate, Asociația Club Sportiv Aurora Baicoi, Asociația Ana și Copiii, Fundația Providența, Asociația Mia’s Children, Fundația Regală Margareta a României, Fundația Hospice Casa Speranței, Asociația Procultura Surzilor și Asociația Sfantul Ierarh Nifon Patriarhul Constantinopolului.

Pe lângă Globalworth Camp Day, Fundația Globalworth mai organizează pentru copii seria de programe și evenimente Globalworth Christmas Charity Days, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: