Marketing Stiri

Glovo începe extinderea în România

19 feb. 2019 2 min

Glovo începe extinderea în România

Reading Time: 2 minute

Glovo, aplicația de servicii de livrare rapidă lansată anul trecut în București, este de azi disponibilă și în Cluj-Napoca.

“Suntem foarte încântați de faptul că am ajuns în Cluj. În afara faptului că această lansare marchează începutul expansiunii noastre în România, faptul că în Cluj-Napoca există peste 500 de startup-uri și peste 1300 de companii din zona de IT&C ne face să simțim că suntem în locul potrivit, împreună cu oameni și companii care au același ADN ca și noi.”, declară Victor Răcariu, General Manager Glovo România.

Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice. În aplicație există câteva categorii predefinite precum Restaurante, Supermarket și Farmacie, dar este posibil ca utilizatorii să comande absolut orice din orașul lor prin butonul „Orice”. Mai mult decât atât, prin categoria Curier,  clienții pot trimite în mai putin de o oră  pachete sau plicuri în oraș, atît timp cât au mai puțin de 9kg și încap în cutia Glovo.

Utilizatorii pot să folosească Glovo pentru a comanda cadouri sau flori care să fie livrate unui coleg sau partener de business atunci cand nu mai au timp pentru astfel de drumuri și și-au adus aminte în ultima secundă. De asemenea, îi pot cere livratorului să cumpere produse de la farmacie sau să facă cumpărăturile de mâncare de la supermarket atunci când sunt blocați cu copilul mic în casă.

În plus, serviciul de curierat permite livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasă, la prieteni sau la birou, precum ochelari, chei și genți pentru ora de sport.

Glovo este o aplicație care îți permite să comanzi și să livrezi orice produs, din și în perimetrul orașului în care te afli. Start-up-ul Glovo a fost lansat în 2015 în Barcelona, fiind  prezent acum în peste 79 de orașe (între care Paris, Madrid, Cairo, Istanbul și Sao Paolo) din 21 de țări de pe 3 continente – Europa, Africa, America de Sud și Centrală.

Aplicația s-a lansat pe piața din România în luna mai 2018. La nivel global, aplicația are peste 2,5 milioane de utilizatori și 10.000 de parteneri. Peste 80 de milioane de comenzi au fost livrate în lume prin Glovo, cu un timp mediu de livrare de 35 de minute. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: