Digital MarComm Stiri

MOCAPP protejează brandurile de fake followers

8 oct. 2020 < 1 min

MOCAPP protejează brandurile de fake followers

Reading Time: < 1 minut

MOCAPP a devenit partener HypeAuditor, principala companie internațională care auditează audiențele creatorilor de conținut din social media. Prin această afliliere, brandurile care derulează campanii cu ajutorul MOCAPP vor putea să valideze acuratețea expunerii oferite de către influenceri, iar platforma oferă acest serviciu ca beneficiu inclus în abonament, fără costuri suplimentare pentru companii.

Prin acest serviciu, brandurile au posibilitatea să acceseze informații complete și reale despre audiențele influencerilor și pot lua cea mai relevantă decizie atunci când își aleg colaboratorii pentru campanii.

În parteneriat cu auditorul, MOCAPP va derula și lansa în perioada următoare mai multe cercetări de piață care să analizeze calitatea audiențelor pe diferite categorii de influenceri și canale. Prima țintă o reprezintă Instagram, principala platformă pentru acest tip de campanii din lume și din România, unde se regăsesc peste 75% dintre livrabile.

Platforma MOCAPP, fondată în 2019 de Florin Grozea, deține cea mai mare bază de date cu creatori de conținut din România – peste 700 de influenceri – iar în această toamnă a devenit partener oficial al Influencer Hub Moldova din Republica Moldova, ajungând, astfel, la a șaptea tară din care înscrie influenceri.

HypeAuditor este cea mai mare companie de auditare a audiențelor în social media. Aceasta utilizează cel mai avansat sistem de detectare a fraudelor și accesează 10 milioane de creatori de conținut din lume. 

Foto: © Faithiecannoise | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: