fbpx
Companii Stiri

Gran Via Park: A început amenajarea primului parc verde privat2 min

11/09/2019 2 min read

Gran Via Park: A început amenajarea primului parc verde privat2 min

Reading Time: 2 minute

La începutul acestei luni, International Bloemen a dat startul amenajării primului parc privat în cadrul proiectului Gran Via Lujerului, un proiect rezidențial Gran Via Real Estate.

Gran Via Real Estate este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari spanioli, care acţionează pe piaţa locală românească încă din 2006. Proiectele rezidențiale marca Gran Via sunt recunoscute în piață grație calității construcțiilor și gradului ridicat de funcționalitate, dar și pentru serviciile de calitate pe care le pune la dispoziția clienților săi.

Gran Via Park are o ofertă de apartamente și un parc privat cu o suprafață de 3.600 metri pătrați, pentru amenajarea căruia se vor planta 232 de arbori maturi, la care se vor adăuga 21.000 de plante târâtoare, care vor înlocui gazonul.

Proiectele de amenajări spații verzi International Bloemen cuprind: acoperișuri verzi, spații verzi în clădiri de birouri și spații comerciale, amenajarea de parcuri si întreținerea acestora, montajul gazonului, integrarea de plante și accesorii de grădină, vegetație adaptată spațiului, arbori, lacuri, iazuri ornamentale și fântâni arteziene sau sisteme automate de irigații. Toate acestea sunt implementate de către o echipă de specialiști ai companiei.

“Orașele mai sănătoase și ecologice pot îmbunătăți sănătatea rezidenților urbani în viitor, de aceea spațiile urbane verzi usor accesibile sunt foarte importante”, a declarat Iulian Cazacu, director general, International Bloemen.

Compania este prezentă pe piața de comercializare a florilor din 2012, în calitate de producător și distribuitor de flori tăiate, plante în ghivece, aranjamente și accesorii pentru importante lanțuri de supermarket-uri și magazine de bricolaj precum Kaufland România, Carrefour România, Cora, Auchan, Penny Market sau Profi România.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *