Marketing Stiri

Ghidul Biz PR România

27 oct. 2016 < 1 min

Ghidul Biz PR România

Reading Time: < 1 minut

În al patrulea an consecutiv de când analizează industria românească de PR, Biz a inițiat un nou proiect editorial în paginile căruia se regăsesc prezentate principalele agenții de PR, un instrument util deopotrivă jucătorilor din piață, cât și companiilor care vor să aibă la îndemână un ghid al industriei.

Ghidul, ce urmează să fie de acum înainte editat anual, cuprinde date despre agențiile de PR,  structurate alfabetic, în patru categorii, după dimensiunea business-ului: agenții cu cifra de afaceri de peste un milion de euro, agenții cu cifra de afaceri între 500.000 și 1 milion de euro, agenții cu cifra de afaceri între 500.000 și 100.000 de euro și agenții cu cifra de afaceri de sub 100.000 de euro.

Pe lângă Top 30 Agenții de PR și studiul realizat de Biz și Unlock Market Research pentru al patrulea an consecutiv, ghidul reunește informații despre structura de business, echipă, zonele de expertiză și portofoliul de clienți a peste 50 de agenții de comunicare.  

Ghidul poate fi comandat la adresa lelia.petrescu@revistabiz.ro. Costul de achiziție este  35 lei  (TVA inclus) + 10 lei livrarea prin curier.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: