fbpx
Marketing Stiri

Grayling, Agentia Est-Europeana de PR si Consultanta a Anului la EMEA SABRE1 min

27/05/2016 < 1 min read

Grayling, Agentia Est-Europeana de PR si Consultanta a Anului la EMEA SABRE1 min

Reading Time: < 1 minut

Grayling a primit premiul Agentia Est-Europeana de PR si Consultanta a Anului la Gala Premiilor EMEA SABRE din Berlin.

Juriul a subliniat contributia agentiei la dezvoltarea pietei de PR din Europa Centrala si de Est (CEE) si forta retelei in regiune (10 birouri cu 170 de consultanti angajati), care permite agentiei sa se ocupe de “unele dintre cele mai importante proiecte la nivel regional.”

In plus, juriul a accentuat ca Grayling a continuat sa-si desfasoare cu succes activitatea in Europa Centrala si de Est in timp ce unii dintre competitorii sai au fost obligati sa-si reduca operatiunile. De asemenea, juriul a subliniat importanta segmentului de Public Affairs ca factor major de crestere pentru Grayling in CEE.

Premiile EMEA SABRE sunt unele dintre cele mai prestigioase premii internationale din industria de PR. Peste 2000 de participanti din Europa, Orientul Mijlociu si Africa sunt inscrisi la diverse categorii si evaluati de un juriu international, alcatuit din experti in comunicare si branding de la diverse agentii de consultanta si companii. Premiile sunt prezentate de Holmes Group, una dintre cele mai mari agentii globale de PR si publishing, specializata in cercetarea si monitorizarea trendurilor din industria Relatiilor Publice.

Grayling este o retea globala de comunicare cu aproximativ 800 de angajati in mai mult de 50 de birouri aflate in peste 30 de tari din Europa, America de Nord, Orientul Mijlociu si Asia.

Grayling este parte a Huntsworth plc, listata la Bursa de Valori din Londra.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *