Business Stiri Tech

Grupul LEGO și Nintendo construiesc împreună universul Super Mario

17 nov. 2020 2 min

Grupul LEGO și Nintendo construiesc împreună universul Super Mario

Reading Time: 2 minute

Grupul LEGO a prezentat azi oficial o nouă gamă de seturi și figurine, cu și mai multe aventuri aferente experienței LEGO Super Mario: Setul complementar – Personalizează-ți Aventura, trei noi Seturi de Extindere, două noi Pachete de Puteri și 10 noi minifigurine colecționabile.

Folosind Mașina de Personalizare inclusă în set, copii pot schimba modul  în care LEGO Mario reacționează la trei Cărămizi Speciale, beneficiind astfel de mai multă varietate și de un element surpriză. Setul complementar introduce și un nou Punct de Pornire, care va amesteca regulile joculului, astfel încât jucătorii vor fi provocați să ajungă la Finalul circuitului într-un timp mai scurt, dar cu recompense mai mari. Setul include 366 de piese special alese astfel încât copiii să își poată manifesta creativitatea și personaliza propriile niveluri, atât pentru ei cât și pentru alți jucători.

Celelalte seturi sunt Întâlnirea din junglă a lui Chain Chomp– Set de Extindere, Provocarea Plantei Piranha– Set de Extindere, Mlaștina otrăvită a lui Wiggler – Set de Extindere, Costumul de puteri: Mario Pinguin și Costum de puteri: Mario Tanooki.

De asemenea, astăzi a fost anunțată și Seria 2 a Pachetului de Figurine LEGO Super Mario, fiecare cuprinzând câte o etichetă specială pe care LEGO Mario o poate citi, permițând astfel o integrare mai ușoară în joc a acestei piese. Seria 2 conține zece noi figurine colecționabile, precum Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji, Foo, Parachute Goomba, Fly Guy, Poison Mushroom, Para-Beetle, Thwimp sau Bone Goomba.

Un parteneriat Super

LEGO Super Mario a fost lansat anul acesta, prin intermediul unui parteneriat  între Grupul LEGO și Nintendo. Experiența a debutat cu Aventurile lui Mario – setul de bază 71360, care include figurina interactivă LEGO Mario, capabilă să reacționeze la culori, mișcare și să colecționeaze monede într-un joc modular, pe niveluri, construit din cărămizi LEGO. Fiecare Set de Extindere sau fiecare dintre Figurinele Colecționabile, este creat pentru a fi folosit împreună cu setul de bază, care include șapte cărămizi de acțiune pentru diverse interacțiuni cu figurina LEGO Mario, la rândul său echipată cu ecran LCD, pentru a proiecta reacții instante la mișcări, culori sau cărămizi de acțiune. Pornind de la biomii deja existenți, apă (albastru), foc (roșu), nisip (galben) și iarbă (verde), această nouă gamă de produse introduce Soda Jungle, un biom cu totul nou, definit de culoarea mov, ce reprezintă otrava. Copiii pot astfel să asiste la diferite reacții din partea lui LEGO Mario și să creeze noi moduri de joc.

Toate seturile și figurinele LEGO Super Mario sunt compatibile, putând fi combinate cu Setul de Bază 71360 și cu restul produselor lansate în luna iunie a anului curent. Fiecare set are misiunea si personajele proprii,  integrate în aplicația gratuită LEGO Super Mario – o opțiune clară prin care cei mici pot maximiza experiența, când se joacă singuri, sau când lansează provocări prietenilor sau familiei. Aplicația dispune de Instrucțiuni de Construcție 3D pentru seturi, ține scorul și oferă inspirație pentru construcții și moduri de joc, încurajând reconstruirea continuă și un timp de joacă extins.

Prețuri și disponibilitate

Noile seturi și figurine vor fi lansate global pe 1 ianuarie 2021, la prețuri cuprinse între 299.99 de lei și 19.99 de lei.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: