Management

Gustul dulce al fuziunii1 min

15/01/2014 < 1 min read

author:

Gustul dulce al fuziunii1 min

Reading Time: < 1 minut

Actionarii grupului de companii Fabryo Corporation – Atlas Paints, lider pe piata locala de vopsele decorative, creat la inceputul anului trecut, au decis fuziunea celor doua entitati legale intr-o singura companie. Fuziunea legala a celor doua entitati a fost finalizata formal, iar noua companie va purta numele de Fabryo Corporation SRL, in timp ce vor fi pastrate identitatea si denumirea comerciala: Fabryo-Atlas Paints. In urma fuziunii, actionarii principali ai companiei raman fondul de investitii suedez Oresa Ventures si Chroma Holdings, o societate detinuta de catre omul de afaceri grec John Sitinas. Noua companie va fi condusa de un Consiliu de Administratie compus din Laurentiu Ispir, Ioannis Anagnostou si Daniel Nitulescu, in timp ce conducerea operativa va fi asigurata de Dragos Militaru, in calitate de Director General Executiv.

“Aceasta consolidare intr-o singura entitate juridica este un pas normal in procesul de integrare operationala inceput in ianuarie 2013 si va aduce beneficii multiple in modul de functionare al tuturor departamentelor companiei, prin unificarea si simplificarea proceselor de lucru”, spune Laurentiu Ispir,Investment Director in cadrul Oresa Ventures. “In urma fuziunii vom structura mai bine activitatea companiei prin separarea diviziilor de vopsele si tencuieli decorative de cele de mortare, adezivi si polistiren extrudat”, completeaza si Ioannis Anagnostou, membru in Consiliul de Administratie al Fabryo-Atlas Paints. “Astfel, vom pastra in platforma Tunari divizia de produse de termoizolare si vom concentra celelalte divizii in Popesti-Leordeni”, adauga Anagnostou.

Foto articol: Dreamstime

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE