Management Stiri

Nou GM pentru Europharm

3 nov. 2014 < 1 min

Nou GM pentru Europharm

Reading Time: < 1 minut

Adrian Vasiliu, manager de top cu o vasta experienta in managementul operational si de distributie atat in tara, cat si in strainatate, a fost numit General Manager al Europharm Distributie

 Adrian Vasiliu va fi responsabil, in acest rol, cu cresterea si dezvoltarea unei afaceri sustenabile, profitabile si in compliante atat cu standardele externe, cat si cu cele interne ale GSK. Adrian Vasiliu vine in Europharm Distributie dupa o perioada de sase luni de interimat asigurat de Viorel Vodita, in paralel cu rolul de Marketing Manager, rol in care se intoarce acum. De-a lungul carierei, Vasiliu a ocupat o varietate de roluri in senior management. Astfel, dupa 13 ani petrecuti in Procter & Gamble in arii diferite de business, acesta a ocupat pozitia de Country Manager pentru Romania si Cipru, in cadrul liderului global in industria bauturilor, Diageo. In ultimii patru ani s-a aflat la conducerea celei mai mari companii de distributie din Algeria, Star Brands & Star Goods, o afacere de peste 200 de milioane de dolari si 500 de angajati.

 “Acest rol vine ca o oportunitate extraordinara de a-mi aduce contributia in alt tip de distributie, cea de medicamente, o zona critica pentru bunastarea pacientilor nostri. Va fi o provocare cu atat mai mare cu cat obiectivul pe care mi-l propun este foarte ambitios, acela ca, pe termen lung, sa transformam Europharm Distributie in compania cu cel mai bun control intern, monitorizare si cadru de desfasurare a activitatii din piata, in conformitate cu reglementarile interne si externe. Vreau sa dezvoltam o afacere solida si durabila, cu o infrastructura armonizata si operatiuni si fluxuri automatizate, pentu a fi competitivi intr-o piata extrem de dinamica”, spune Adrian Vasiliu, Director General Europharm Distributie.    

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: