Marketing Stiri

Hanu’ Berarilor, noua berărie gastronomică a Bucureștiului

17 sept. 2018 2 min

Hanu’ Berarilor, noua berărie gastronomică a Bucureștiului

Reading Time: 2 minute

Hanu’ Berarilor devine berărie gastronomică, iar Măcelaru’, Brutaru’ și Beraru’ sunt noii săi eroi.

Echipa de eroi de la Hanu’ Berarilor a fost prezentată celor care trec pragul restaurantelor Hanu’ Berarilor cu ajutorul fotografului Alex Gâlmeanu. Fotografiile celor trei personaje îi întâmpină pe vizitatorii celor două restaurante Hanu’ Berarilor, precum și pe cei care vizitează pagina de Facebook

Cele două restaurante Hanu’ Berarilor din București sunt situate în conace boierești, monumente istorice. Hanu’ Berarilor Oprea Soare se află într-un conac boieresc, construit în stilul neoromânesc și finalizat în anul 1914, iar în prezent este pe lista monumentelor istorice clasă A ale Bucureștiului.

Hanu’ Berarilor Elena Lupescu este fosta reşedinţă a marii iubiri a regelui Carol al II-lea, cea care avea să-i fie şi ultima soţie –Elena Lupescu. Casa dăinuie din anul 1900 şi este, de asemenea, monument istoric.

Cele două restaurante fac parte din grupului City Grill, cel mai important jucător român din industria restaurantelor. Fondat in 2004, Grupul City Grill opereaza in prezent 19 restaurante si cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill si City Café. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: