CSR

Happy Cheesecake pentru Magic Kids

13 iun. 2017 < 1 min

Happy Cheesecake pentru Magic Kids

Reading Time: < 1 minut

În luna iunie Marty Restaurants sunt alături de prietenii de la MagiCamp, iar în luna iunie, vă provocăm și pe voi să vă implicați, cu mic, cu mare, în sprijinirea copiilor în drumul spre visul lor. Lanțul de restaurante din Cluj a creat special pentru ei un cheesecake fermecat, cu un blat crocant de biscuite, cremă catifelată de ciocolată și delicioasa cremă de brânză. Decorul este unul colorat și magic, amintind de dulciurile preferate ale copilăriei: ursuleții Haribo și bomboanele de ciocolată M&M’s. Happy Cheesecake este menit să readucă zâmbetele pe chipurile copiilor atât de greu încercați.

Ce este și mai special la acest desert este că, în luna iunie, fiecare Happy Cheesecake comandat, înseamnă o faptă bună. În luna iunie, Marty Restaurants donează 10% din valoarea fiecărui Happy Cheesecake pentru ca zeci de copii care s-au luptat cu cancerul să meargă în tabăra MagiCamp.

 

DESPRE MAGICAMP
MagiCAMP înseamnă joacă, joacă la greu – așa cum spune și motto-ul lor. Joacă luată în modul cel mai serios, pusă la cale împreună cu medici oncologi, pediatri, psihologi specializați, entertaineri de top. Joacă într-un loc de vis, încărcat de toată magia taberelor trecute și pregătit pentru taberele și mai grozave ce vor urma. Joacă discret supravegheată de medici și personal de specialitate.

Cățărări pe panou vertical, zbor cu tiroliana, tras cu arcul, echitație, pictură, sport, teatru, cântat la tobe și multe alte activități surpriză, toate gândite astfel încât fiecarecopil să poată participa, indiferent de provocările de mobilitate sau de alt tip cu care se confruntă.

Toate acestea ajută la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: