BizRemote by certSIGN CSR

Banca Transilvania a donat până acum 1 milion de euro pentru spitale și comunitate

23 apr. 2020 < 1 min

Banca Transilvania a donat până acum 1 milion de euro pentru spitale și comunitate

Reading Time: < 1 minut

Banca Transilvania a contribuit până acum cu 1 milion de euro pentru a ajuta spitalele, medicii, pe cei din linia întâi și românii din întreaga țară în lupta împotriva COVID-19.

Prin donațiile băncii, 25 de ventilatoare mecanice pentru respirație, aparate de testare Covid-19 și consumabile (măști, mănuși, combinezoane, dezinfectanți) au ajuns la peste 30 de spitale județene și de primă linie din 25 de localități.

Banca Transilvania are în anumite acțiuni de donari parteneri precum Asociația Dăruiește Viața și Beard Brothers. De asemenea, BT este unul dintre inițiatorii platformei Donează pentru linia întâi, alături de eMAG, Mobexpert și Bitdefender. Platforma își propune solidarizarea românilor în susținerea medicilor, personalului medical, polițiștilor, armatei și jandarmilor.

Banca are o secțiune specială pe site, unde sunt actualizate în timp real informațiile despre implicarea băncii. BT a demarat luna aceasta și noul program de susţinere a clienților în această perioadă, venind și cu măsuri suplimentare față de ceea ce prevede ordonanța de urgență privind amânarea ratelor la credite.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: