CSR Stiri

Happy Moves, cel mai nou concept de la Coca-Cola

21 aug. 2015 < 1 min

Happy Moves, cel mai nou concept de la Coca-Cola

Reading Time: < 1 minut

In premiera, la Roaba de cultura, Coca-Cola aduce Happy Moves, conceptul inedit care combina sportul si distractia! Sambata, 29 august, de la 09:00 la ora 22:00, Coca-Cola ii invita pe toti cei prezenti in Bucuresti sa faca miscare altfel decat pana acum.

Happy Moves este cel mai nou concept Coca-Cola Romania, un program amplu, care combina in mod ingenios activitatea fizica si distractia.

Sambata, 29 august, incepand cu ora 09:00,  Roaba de cultura devine gazda unei arene cu probe sportive amuzante precum „Jump and stick”,  “Human Foosball”, “Coke Fun Track”, “Kung Fun”,  “Happy Lights Gym”.

In plus, de la ora 09:30, alergarea, unul dintre cele mai populare sporturi, este transformata  intr-o cursa a veseliei si a iubitorilor de animale. Alergatorii sunt asteptati sa vina insotiti de animalul de companie, alaturi de care pot alerga o tura de parc Herastrau. Se accepta si animalutele de plus sau chiar  pozele cu animalul preferat inscriptionate pe tricou. Jucariile de plus pot fi donate la sfarsitul cursei. Vor fi premiati cele mai inedite doua aparitii, dar si cei mai rapizi sase participanti, locurile I, II, si III, feminin si masculin.

Incepand cu ora 20:00, distractia continua cu un  concert Cabron, iar apoi urmeaza Happy Lights Gym – o sesiune de aerobic pe ritmuri de Zumba, un party dynamic si distractiv, la care participantii vor purta peruci si bratari colorate. Va fi o atmosfera electrica si colorata.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: