Business Companii Stiri

Hertz lansează în România un serviciu de închirieri auto pe bază de abonament

21 iul. 2021 < 1 min

Hertz lansează în România un serviciu de închirieri auto pe bază de abonament

Reading Time: < 1 minut

Compania Hertz a adus în România FlexDrive – un serviciu de închiriere auto flexibil, bazat pe abonament, accesibil persoanelor fizice. Prin acesta, conducătorii auto au opțiunea de a închiria o mașină și a de a o păstra în baza unui abonament.

Direct de pe smartphone

Flexibilitatea serviciului se traduce și prin accesibilitatea rapidă digitală, mașina putând fi ridicată la câteva ore de la completarea cererii pe smartphone. De asemenea, șoferul are opțiunea de a returna mașina oricând dorește, după prima lună, putând alege dintre zeci de modele de mașini, în timp ce prețul închirierii nu este afectat de durata închirierii.

Având în vedere că din cauza contextului actual termenele de livrare și prețul mașinilor noi a crescut, consumatorii au căutat alte opțiuni pentru a avea acces rapid la o mașină, ideal direct de pe telefon. Noi am observat această schimbare de comportament a consumatorilor, aceștia căutând acum mai multă flexibilitate și soluții customizate pe nevoile lor. Încetinirea industriei auto creează întârzieri mai mari în livrările de mașini noi, dar ne asigurăm întotdeauna că oferim o varietate de soluții flexibile de mobilitate pentru clienții noștri într-o eră a shiftului către plățile online.” Philippos Giakoumelos, Director Comercial.

Documente necesare

Există și posibilitatea de a schimba mașinile de două ori în timpul perioadei de închiriere cu una din aceeași grupă, sau chiar de a achiziționa mașina în orice moment. În taxa lunară sunt incluse toate costurile aferente: mentenanța, asigurările, managementul anvelopelor, mașina de înlocuire, taxele și impozitele incluse și o rată fixă care este deductibilă.

Pentru închirierea flexibilă a unei mașini se poate accesa www.flexdrive.ro, fiind nevoie de prezentarea următoarelor documente: cartea de identitate și permisul de conducere. Perioada minimă de închiriere este de 1 lună, iar mașina poate fi păstrată cât își dorește fiecare șofer, plătind o taxă lunară.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: