Publicitate MarComm Stiri

Highlight Agency, debut de parteneriat strategic cu Telekom Romania Mobile

20 mai 2024 2 min

Highlight Agency, debut de parteneriat strategic cu Telekom Romania Mobile

Reading Time: 2 minute

Ca urmare a unui proces de selecție derulat la finalul anului trecut, Telekom Romania Mobile, unul dintre clienții importanți de pe piata telecomunicațiilor din România, a decis demararea unei colaborări cu agenția independentă Highlight Agency.

Astfel, de la începutul acestui an, agenția a devenit furnizor de servicii BTL al Telekom Romania Mobile, gama de servicii oferite incluzând: activități promoționale, organizarea de activări de brand și evenimente, dezvoltarea și implementarea activităților și a materialelor suport pentru canalele de vânzări, producție și distribuție de mostre, materiale informative și promoționale etc.

„Pornim cu mult entuziasm colaborarea cu noul nostru partener, Telekom, și o facem în stilul Highlight, în forță, cu dedicare față de nevoile clientului nostru și multă energie pozitivă. Suntem pregătiți pentru noi provocări de comunicare provenite din această industrie efervescentă, care aduce valoare portofoliului actual de clienți ai agenției. Primele proiecte implementate ne-au întărit convingerea că avem echipa și atitudinea potrivite pentru a obține cele mai bune rezultate împreună”, a declarat Bădescu Florin, Account Director Highlight Agency.

Până în prezent, Highlight Agency a implementat pentru Telekom Romania Mobile campania de decorare a magazinelor și vitrinelor pentru sezonul de de primăvară, precum și producția și implementarea de diferite materiale POSMS suport pentru întreaga rețea de magazine. Mai mult de atât, agenția a coordonat și implementat evenimentul organizat de Telekom Romania Mobile cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, pe 8 martie, în magazinele selectate ale companiei. Paștele a venit cu o frumoasă campanie de store dressing și un eveniment dedicat într-unul dintre magazinele companiei.

2024 este un an promițător pentru colaborare, agenția și clientul având deja in plan proiecte frumoase și îndrăznețe.

Echipele implicate în derularea proiectelor aferente acestei colaborări sunt:

Highlight Agency:

Ana Ailenei – Client Service Director

Florin Bădescu – Account Director

Gina Ion – Senior Account Manager

Violeta Belciugan – Account Executive

Cristian Olteanu  – Production Manager

Ioana Constantinescu -Production Assistant
Alex Petrea – Chief Operating Officer

Valentin Radu – Project Manager

Telekom Romania Mobile:

Aurora Enescu – Brand & CX Director

Nicoleta Maican – Brand & Communication Manager

Gabriela Lulea – Senior Brand Manager

Simona Pirnea – Marketing Specialist

Despre Highlight Agency

Highlight Agency este o agenție independentă de publicitate, cu o istorie de 16 ani și cu o experiență amplă în zona de BTL, atât pe piața locală, cât și pe cea europeană. Ne mândrim cu o echipă de peste 35 profesioniști pasionați de publicitate (Strategie și Creație, Client Service, BTL, Digital, Producție și Logistică) precum și cu parteneriate de lungă durată cu companii din diverse industrii, alături de care creăm experiențe relevante și memorabile atât în mediul corporate, cât și în trade, in-store, digital sau la festivaluri.

Highlight Agency oferă servicii full-service de comunicare cu focus pe zona de BTL și are un sediu central la București și 6 filiale regionale în Sibiu, Cluj, Brașov, Pitești, Suceava și Constanța, multiple centre logistice, precum și o rețea de peste 650 de profesioniști (brand ambasadori, furnizori, parteneri) în întreaga țară.

Portofoliul de clienți al agenției include companii precum: Ursus Breweries, PepsiCo Romania, Beiersdorf Romania, Tazz, Veranda Mall, Kandia Dulce, Danone, Heidi Chocolat, Telekom, Asahi CE & Europe, Birra Peroni.

Despre Telekom Romania Mobile

Telekom Romania Mobile este o subsidiară a grupului Deutsche Telekom, care oferă românilor servicii de comunicații mobile încă din anul 2005. Misiunea noastră este de a oferi servicii mobile adaptate oricăror nevoi și o experiență digitală de excepție, într-o rețea de calitate.

Array

Articole pe aceeași temă: