Finanțe Stiri

Horia Braun, noul economist șef al BCR

10 nov. 2016 < 1 min

Horia Braun, noul economist șef al BCR

Reading Time: < 1 minut

Horia Braun a fost numit economist șef și director de cercetare in cadrul Băncii Comerciale Române (BCR) începând cu data de 1 ianuarie 2017, anunță banca, într-un comunicat de presă.

Până la această numire Horia Braun a activat în cadrul ING Group din octombrie 2007, deținând de-a lungul timpului poziția de manager de investiții instrumente cu venit fix în cadrul ING Investment Management România și, ulterior, pe cea de Director al Departamentului de Investiții din cadrul ING Pensii. În aprilie 2013 a fost numit Director General al NN Investment Partners până când a fost relocat în Cehia pentru a prelua funcția de Director de Investiții pentru regiune, având în administrare active de 4 miliarde de euro. 

Noul economist șef al BCR are o experiență de 15 ani în cercetare și modelare financiară precum și în managementul investițiilor 

 Anterior, Horia Braun a lucrat timp de cinci ani în cadrul Băncii Naționale a României. Timp de 3 ani a condus serviciul de modelare din cadrul Direcției Modelare și Prognoze Macroeconomice a BNR.

 Horia Braun este absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Babes-Bolyai” Cluj și MA (Master of Arts) în Economie la Central European University Budapesta și deține certificarea CFA (Chartered Financial Analyst) din 2006.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: