Lifestyle Stiri

Business pe bicicleta

20 mai 2016 2 min

Business pe bicicleta

Reading Time: 2 minute

Junior Chamber International (JCI) Bucuresti anunta lansarea Business pe Bicicleta 2016, editia de primavara, ce promoveaza utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou si la intalnirile de afaceri.

Sute de iubitori de biciclete isi dau intalnire de doua ori pe an la Business pe Bicicleta (primavara si toamna) pentru a pedala impreuna pe un traseu prestabilit si a atrage atentia asupra unui obicei urban exemplar, care ne face pe toti mai sanatosi, duce la decongestionarea traficului si, cel mai probabil, ne imprieteneste si ne relaxeaza.

Iubitorii de biciclete isi dau intalnire marti, 24 mai, de la ora 18.30, in Parcul Tineretului, sub sloganul Get a suit & Ride a Bike. De aici vor pleca la ora 19.30, pedaland in grup,  pe arterele principale ale Capitalei, pe urmatorul traseu, ce are ca punct final cafeneaua Tete a Tete, din parcul Herastrau: Parc Tineretului – Bd. Dimitrie Cantemir – Bd. Unirii – Bd Libertatii – Bd. Natiunile Unite – Str B. P. Hasdeu – Str. Vasile Parvan – Str. Berzei – Str. Buzesti – Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piata Charles de Gaulle – Piata Arcul de Triumf – Terasa Tete a Tete, parcul Herastrau.

Terasa Tete a Tete din Herastrau va fi gazda pentru o sesiune de speech-uri, networking si multe concursuri cu premii surpriza. Invitatii speciali ai evenimentului, care vor povesti despre experienta lor personala cu bicicleta in trafic dar si de ce prefera acest mijloc de deplasare si cum i-a schimbat acest obiceisunt: subsecretarul de stat pe Sport din Ministerul Tineretului si Sportului, domnul Augustin Ioan si Mihai Baractaru, primul triatlonist roman calificat la Campionatul Mondial Ironman Kona.

“Este un proiect aproape de sufletul nostru, dezvoltat de JCI Bucuresti impreuna cu echipe inimoase de voluntari inca din 2010. Vrem sa promovam mersul pe bicicleta ca alternativa la alte mijloace de transport, atat pentru deplasarea in scopuri de business cat si in scop personal. De cand organizam Business pe Bicicleta au fost peste 3.000 de biciclisti care au pedalat alaturi de noi, pe arterele principale ale Bucurestiului la ore de trafic intens. Am reusit sa donam catre o cauza nobila 15 biciclete si vrem sa continuam. Va asteptam alaturi de noi, sa dam impreuna un exemplu celorlalti si sa crestem comunitatea bike friendly din Bucuresti si din tara!“, spune Cristi Tudorescu, presedinte JCI Bucuresti.

“Cred ca noi, tinerii, trebuie sa fim primii care ne implicam in imbunatatirea conditiilor pentru cei care se deplaseaza in oras cu bicicleta. Business pe Bicicleta este inprimul rand o ocazie de a ne intalni intr-un cadru prietenos, relaxat si de a transmite prin miscarea noastra un mesaj important. Asadar, Get a suit & Ride a Bike, marti, 24 mai!“, spune Catalina Branza, secretar general JCI Romania si Project Manager al evenimentului.

Detalii suplimentare despre proiect si update-uri se regasesc pe site-ul oficial al evenimentului 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: