Brand Focus Tech

HUAWEI FreeBuds Pro, căștile ideale pentru activitățile profesionale și personale de zi cu zi

3 dec. 2020 3 min

HUAWEI FreeBuds Pro, căștile ideale pentru activitățile profesionale și personale de zi cu zi

Reading Time: 3 minute

Audiofilii din România au la dispoziție un nou vârf de gamă în ceea ce privește căștile wireless TWS (True Wireless Stereo), modelul cu anulare dinamică și inteligentă a zgomotului, HUAWEI FreeBuds Pro.

Cu un design in-ear unic, HUAWEI  FreeBuds Pro vin cu trei dimensiuni diferite de dopuri din silicon. Acestora li se alătură o funcție de detectare a dimensiunii potrivite, disponibilă în aplicația Huawei AI Life, care le permite utilizatorilor să găsească dimensiunea perfectă. Pentru a realiza acest lucru, Huawei Audio Lab a colectat și analizat datele canalului auditiv de la peste 1.000 de utilizatori reali din întreaga lume.

Design rezistent

Noua tijă pătrată a căștilor FreeBuds Pro este subțire și elegantă, reducând în același timp zgomotul extern și integrând componente tehnice vitale. Designul rezistent la vânt elimină orificiile de captare a sunetului pentru a atenua interferențele de zgomot ale vântului. Astfel, utilizatorii nu vor fi afectați de zgomotul exterior, chiar și atunci când merg pe jos, aleargă sau merg cu bicicleta. Mai mult decât atât, aceștia pot activa cu ușurință anularea activă a zgomotului, ajusta volumul, răspunde la apeluri sau reda piesele preferate folosind butoanele noilor căștilor wireless Huawei.

În ceea ce privește gesturile, controlul poate fi preluat prin simpla glisare pe o anumită zonă. Modelul FreeBuds Pro poate detecta cu precizie obiceiurile de utilizare pentru a minimiza atingerile.

Anulare activă a zgomotului

Cel mai nou și avansat produs audio vârf de gamă, din portofoliul Huawei, oferă o calitate audio remarcabilă. Mai mult, experiența de ascultare este îmbunătățită de funcții noi și inteligente, care redefinesc industria căștilor TWS.

Cu FreeBuds Pro, inginerii audio Huawei au adăugat o suspensie dinamică personalizată între difuzor și driverul dinamic. Imitând o tehnică utilizată de principalii producători de echipamente Hi-Fi, aceasta stabilizează sistemul acustic al întregii căști, reducând vibrațiile pentru a oferi un sunet clar. Excelența audio a căștilor FreeBuds Pro este completată de Dynamic EQ Adjustment, o nouă funcție ce utilizează date de la microfonul in-ear pentru a optimiza automat sunetul pentru tipul de ureche al utilizatorului.

FreeBuds Pro sunt primele căști TWS din lume care dispun de anulare dinamică inteligentă a zgomotului. Îmbunătățită față de modelele anterioare, anularea zgomotului este crescută până la 40 dB, iar fixarea in-ear elimină în mod natural distragerile. Mai mult, microfoanele duble poziționate în interiorul și exteriorul căștilor pot identifica rapid zgomotul din mediul înconjurător și pot comuta automat între trei moduri de anulare a zgomotului – Ultra Mode, Cozy Mode și General Mode – pentru a elimina efectiv zgomotul din jur.

Acțiune de durată

Fie că utilizatorul este acasă, se plimbă sau se află într-un loc aglomerat, FreeBuds Pro simt în mod inteligent mediul și îmbunătățesc experiența de anulare a zgomotului. Cu anularea zgomotului activată, bateria durează până la 4,5 ore. În cazul în care anularea zgomotului nu este activată, bateria durează 7 ore întregi, fără a fi nevoie de încărcare cu carcasa de încărcare inclusă. Pentru a activa sau dezactiva anularea zgomotului, se ciupește pur și simplu tija căștilor.

În plus, FreeBuds Pro sunt primele căști Bluetooth cu antenă inteligentă dublă din lume. Fiecare cască este echipată cu două antene Bluetooth care oferă o acoperire omnidirecțională de 360 de grade a semnalului Bluetooth, pentru o conexiune mai stabilă.

Inteligență digitală

O serie întreagă de alte funcții inteligente îmbunătățesc și mai mult experiența utilizatorului, noile căști wireless de la Huawei într-o experiență de utilizare încântătoare. Modul Awareness și Modul Voce utilizează cele două microfoane pentru a ajuta utilizatorii să audă lumea exterioară atunci când traversează drumul sau poartă o conversație. Conexiunea dublă cu sistemele inteligente Android, iOS și Windows înseamnă că utilizatorii pot comuta fără probleme între dispozitive, fără a fi legați de un singur brand.

Datorită acestui nou sunet inteligent combinat cu un design, măiestrie și confort deosebite, noile căști HUAWEI FreeBuds Pro sunt un dispozitiv ideal pentru consumatorii de pretutindeni. Primele căști TWS cu anulare inteligentă a zgomotului au fost lansate pe piața din România la prețul recomandat de 999 de lei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: