Lifestyle MarComm

Îți place steagul propus pentru județul tău? 

25 sept. 2020 2 min

Îți place steagul propus pentru județul tău? 

Reading Time: 2 minute

42 de designeri români au realizat câte un steag pentru cele 42 de județe din România, parte a proiectului RO42 — Forme locale, inițiat de asociația Local Design. Acestea au fost prezentate în cadrul Romanian Design Week 2020 și expuse în perioada 12 – 26 septembrie pe gardul Muzeului Național de Artă al României de pe Calea Victoriei din București.

”Pentru reprezentarea grafică a județelor, participanții au avut ca temă comună construcția imaginilor din formele geometrice de bază: cerc, pătrat, triunghi, dar cu posibilitatea de a crea și alte forme prin intersecții, suprapuneri sau redimensionări. Aceștia au realizat lucrările prin reinterpretări ale steagurilor existente sau creații originale,” explică Andrei Grosu, membru fondator Local Design Circle.

Proiectul RO42 — Forme locale a fost realizat cu sprijinul Holde, în cadrul Romanian Design Week 2020, alături de Muzeul Național De Artă al României și Trade Media.

Asociația Local Design Circle a fost creată în 2018 de către un grup de designeri. Membrii fondatori ai asociației sunt Andrei Grosu, Andrei Turenici și Artemisa Pascu. Alături de aceștia echipa este compusă din: Andrei Șendrea, Dragoș Boțcău, Gabriel Barbu, Miloš Jovanović, Radu Manelici și Sebastian Anastasiei. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: