Stiri Tech

Sistem Mesh Wi-Fi 6, acoperire pentru întreaga locuință

24 iul. 2020 < 1 min

Sistem Mesh Wi-Fi 6, acoperire pentru întreaga locuință

Reading Time: < 1 minut

Cu biroul și școala mutate acasă, accesul la internet devine tot mai solicitant pentru echipamentele de rețea. TP-Link a lansat pe piața dn România primului său sistem Whole Home Mesh Wi-Fi 6, model Deco X20, cu acoperire pentru întreaga locuință, pentru până la 370 m2. Echipamentul oferă viteze de până la 1800Mbps – 1201Mbps în banda de 5 GHz și 574 Mbps în banda de 2,4 GHz. 

Deco X20 dispune și de funcția Self-Healing care acționează la nivelul rețelei imediat ce un nod este offline, redirecționând automat toate datele prin intermediul celorlalte noduri disponibile. 

De asemenea, echipamentul oferă standardul de criptare WPA3, iar datorită acestuia, dar și soluției HomeCare ce pune la dispoziție funcții personalizate, precum Control Parental Avansat, Antivirus și Calitatea serviciului (Quality of Service – QoS), utilizatorii beneficiază de o experiență online sigură, cu securizarea datelor întregii familii. Controlul Parental Avansat permite blocarea conținutul inadecvat și restricționarea timpului petrecut de cei mici online, Antivirusul încorporat protejează toate dispozitivele conectate din casă, iar funcția Calitatea serviciului prioritizează comunicarea anumitor dispozitive și aplicații, în funcție de nevoile de navigare.

Modelul Deco X20 (2-pack) poate fi achiziționat începând din această lună, la un preț recomandat de 1199 de lei.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: