Stiri Tech

Huawei lansează magazinul online din România cu premii în vouchere de 3.000 de lei și un HUAWEI Mate Xs

6 apr. 2021 < 1 min

Huawei lansează magazinul online din România cu premii în vouchere de 3.000 de lei și un HUAWEI Mate Xs

Reading Time: < 1 minut

Huawei Consumer Business Group lansează în aprilie Huawei Online Store. Pentru a marca momentul lansării, compania anunță o serie de premii, surprize și concursuri gândite pentru iubitorii de tehnologie.

Astfel, Utilizatorii sunt invitați să se înscrie la un newsletter, pentru a putea obținerea de vouchere de până la 3.000 lei în magazinul online Huawei, dar și alte premii surpriză, cel mai valoros dintre acestea fiind smartphone-ul HUAWEI Mate Xs, în valoare de 10.999 lei.

Cei care se înscriu la newsletter primesc automat un voucher de 100 de lei pe care îl pot folosi pentru achiziția de produse din noul magazin. Clienții care își fac cont pe platformă primesc vouchere în valoare de 3.000 de lei pe care le pot folosi în magazin.

Pentru a se apropia de marele premiu, telefonul pliabil HUAWEI Mate Xs, clienții trebuie să facă achiziții de peste 100 de lei. În plus, primii 500 de clienți, care cumpără de peste 100 de lei din magazin, primesc premii surpriză de tip Mystery Gift Box, în valoare de 199 lei.

Când un client recomandă o altă persoană pentru a-și crea cont în magazin, acesta cât și cel recomandat primesc vouchere suplimentare de 50 lei, iar cei care comentează pe paginile produselor magazinului sau postează review-uri în comunitatea Huawei despre experiențele avute cu produsele companiei primesc vouchere de 30 lei.

Noul Huawei Online Store va conține toate categoriile de dispozitive proprii – smartphone, PC&tablete, wearables și audio – și este special creat pentru a-i menține conectați în permanență pe consumatori la produsele și cele mai bune oferte Huawei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: