Stiri Tech

HUAWEI P smart 2021 vine cu o cameră foto cu rezoluție mare AI Quad și baterie de 5000 mAh

2 nov. 2020 2 min

HUAWEI P smart 2021 vine cu o cameră foto cu rezoluție mare AI Quad și baterie de 5000 mAh

Reading Time: 2 minute

Huawei Consumer Business Group anunță lansarea celui mai recent smartphone din seria HUAWEI P, noul HUAWEI P smart 2021, echipat cu un ecran Full HD de 6.67 inci, cameră foto AI Quad de 48 MP și baterie generoasă de 5.000 mAh.

Ecran

Display-ul de 6,67 inci Full HD cu rezoluție de 2400 x 1080 oferă o experiență de vizionare imersivă, fără margini. Ecranul asigură o filtrare eficientă a luminii albastre cu ajutorul TÜV Rheinland – modul certificat Eye Comfort pentru protejarea vederii. De asemenea, pentru a le permite utilizatorilor să deblocheze telefonul într-un mod mai rapid și mai sigur, butonul de alimentare cu amprentă este poziționat lateral.

Sistemul de camere

Noul HUAWEI P smart 2021 este dotat cu o cameră principală de 48MP, al cărei senzor de 1/2 inci ajută la obținerea unui zgomot redus și a unei calități mai bune a imaginii.

Sistemul quad are, pe lângă camera de 48MP, o cameră macro de 2MP, una de profunzime de 2 MP și una ultra-wide de 8MP de 120° pentru a oferi un câmp vizual mai larg.

Fotografiile realizate noaptea sau în condiții de luminozitate scăzută sunt mult mai clare datorită performanței ridicate de sensibilitate, tehnologiei AI și funcției de reducere a zgomotului pe mai multe cadre. Smartphone-ul este echipat cu o cameră selfie de 8MP cu o funcție de înfrumusețare AI.

Baterie și încărcare ultrarapidă

Cum utilizatorii folosesc astăzi tot mai mult smartphone-ul pentru divertisment și productivitate, HUAWEI P smart 2021 dispune de tehnologia HUAWEI SuperCharge de 22.5W, care permite o încărcare rapidă – 10 minute de încărcare oferă două ore de funcționare. Bateria de 5.000 mAh, oferă redarea timp de aproximativ 35 ore a videoclipurilor online.

Performanță și spațiu de stocare

Noul smartphone HUAWEI este dotat cu o stocare internă de 128 GB și oferă un spațiu de stocare extins de până la 512 GB cu un card de memorie extern. P Smart 2021 este alimentat de un chipset octa-core și echipat cu cea mai recentă versiune a EMUI 10.1, iar funcția MeeTime le permite utilizatorilor să efectueze apeluri video HD 720p între dispozitive HUAWEI.

HUAWEI P smart 2021 vine cu magazinul virtual de aplicații HUAWEI AppGallery preinstalat, care oferă 18 categorii de aplicații. Pentru a facilita calea de căutare a conținutului dorit și pentru a facilita descărcarea aplicațiilor, Huawei a lansat Petal Search, un nou instrument de căutare, unul dintre cele trei moduri prin care utilizatorii Huawei pot găsi și descărca aplicații pe dispozitivele lor HMS, alături de AppGallery și Phone Clone. AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.

Preț și disponibilitate

HUAWEI P smart 2021 este disponibil la vânzare pe piața din România la prețul recomandat de 1.299 lei.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: