Tech

Aplicații la un touch distanță prin Huawei AppGallery

23/04/2020 2 min read

author:

Aplicații la un touch distanță prin Huawei AppGallery

Reading Time: 2 minute

Deși are abia doi ani, magazinul de aplicații HUAWEI AppGallery a ajuns să fie disponibil pentru 500 de milioane de utilizatori la nivel global, din peste 170 de țări. Iar aplicațiile globale sunt completate de cele locale, inclusiv în România.

Peste 75 de aplicații românești sunt deja disponibile în App Gallery, alături de zeci de mii de aplicații internaționale. Vorbim despre aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, urmând ca în viitorul apropiat să se alăture și BRD, iar echipa locală Huawei CBG este în discuții și cu celelalte grupuri bancare importante, pentru ca aplicațiile lor să fie disponibile în App Gallery cât mai curând. App Gallery conține și aplicații din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care eJobs, Bitdefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards sau World Class.

“Ne aflăm într-o perioadă cel puțin interesantă, întrucât, la nivel de companie, trecem printr-o perioadă de transformare. Aceasta presupune o trecere de la o companie care activa exclusiv pe partea de hardware către un furnizor end-to-end de hardware, software dar și servicii, iar acest lucru se reflectă puternic și în gama de aplicații disponibile pe dispozitivele noastre”, spune Victor Dragnea, Regional Product Marketing Manager for CEE al companiei. Cei care caută divertisment pe smartphone au acces la o bibliotecă bogată de conținut prin HUAWEI Video, HUAWEI Music și HUAWEI Reader, cu actualizări permanente de la furnizori de conținut de top. “Lucrăm în permanență pentru a oferi utilizatorilor cel mai bun conținut și cele mai bune aplicații, iar acest lucru este vizibil deja în selecția de aplicații pe care, în prezent, o punem la dispoziția acestora. Tot mai multe aplicații vor fi introduse în curând în ecosistemul Huawei”, adaugă Victor Dragnea.

MoreApps, o soluție nouă a comunității locale

Cei care se vor orienta către un model din seria P40 au la dispoziție nu numai AppGallery, dar și Phone Clone și alte aplicații disponibile în magazinul Huawei App Gallery. MoreApps este o nouă soluție a comunității locale de dezvoltatori, prin care se pot găsi aplicații de top din întreaga lume și locale, pentru a le primi pe noul dispozitiv Android. MoreApps are link‑uri de descărcare din surse de încredere. Aplicațiile din HUAWEI App Gallery vin cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Toate aplicațiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă