Stiri Tech

Huawei P Smart Z scoate camera doar pentru selfie

04/07/2019 < 1 min read

Huawei P Smart Z scoate camera doar pentru selfie

Reading Time: < 1 minut

Lupta pentru a face smartphone-uri fără notch a adus câteva soluții interesante, Huawei P Smart Z optând pentru camera frontală retractabilă, care păstrează astfel ecranul intact.

Destinat în special tinerilor, Huawei P Smart Z oferă performanțe tehnologice interesante la un preț recomandat de 1.399 de lei. Este echipat cu chipsetul Kirin 710F oferă performanță generală este cu 30% mai mare, la un consum de energie cu 30% mai mic. Ecranul Full HD de 6,59 inch, cu rezoluție 2340 x 1080 la 391 PPI acoperă 91% din fața smartphone-ului. Smartphone-ul este dotat cu o bateria de 4.000 mAh.

Camera frontală retractabilă are rezoluție de 16 MP, fiind ridicată automat deasupra ecranului doar în momentul în care este apăsată funcția de selfie. Ridicarea sau coborârea camerei durează doar o secundă, testele arătând că obiectivul rezistă la 100.000 de folosiri repetate fără a fi deteriorat. Telefonul este prevăzut cu o funcție inteligentă de protecție la scăparea pe jos care detectează momentul când telefonul este în cădere liberă și retrage obiectivul.

Camera principală a lui Huawei P Smart Z este una duală de 16 MP + 2 MP. Senzorul de 16 MP este asistat de inteligența artificială și recunoaște automat scenele pentru a optimiza fiecare cadru, obiectivul are diafragmă F/1,8, primind cu peste 50% mai multă lumină decât F/2,2.

Huawei P Smart Z este disponibil în culorile Midnight Black, Sapphire Blue și Emerald Green. 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă