fbpx
Companii Stiri

IKEA deschide un nou centru de colectare a comenzilor online1 min

01/08/2019 < 1 min read

IKEA deschide un nou centru de colectare a comenzilor online1 min

Reading Time: < 1 minut

IKEA a deschis oficial punctul de colectare a comenzilor online, acesta fiind al patrulea astfel de centru din România. Punctul de colectare este situat în vestul Bucureștiului, la parterul Mall Plaza din Bulevardul Timișoara, numărul 26.

La centrul de colectare clienții își vor putea achiziționa produsele comandate anterior pe site, din magazinele IKEA Băneasa, IKEA Pallady sau prin telefon. Costul livrării produselor către centrul de colectare este de 19 lei pentru pachetele sub 30 kilograme și 49 lei pentru coletele mai mari de 30 kilograme.

”La doar câteva săptămâni de la deschiderea magazinului Pallady și a centrului de colectare din Constanța, facilitatea centrului de colectare a comenzilor reprezintă un pas important în planurile noastre de a crea un mediu multi-channel în țară”, a declarat Violeta Neniță, Store Manager, IKEA Băneasa.

Programul în care clienții își pot ridica produsele este de luni până duminică, în intervalul orar 10:00- 22:00.

Procesul de comandă este realizat în două etape. Clienții își comandă produsele și aleg opțiunea de ridicare din noul centru de colectare din București. Când comanda ajunge la punctul de colectare clientul va primi un mesaj prin care este anunțată disponibilitatea produselor care pot fi ridicare în timpul orelor de program.

Cei care vor să beneficieze de serviciul de livrare la domiciliu pot opta pentru această variantă, fără ca taxele să sufere vreo majorare. În schimb, produsele fizice nu pot fi achiziționate în punctul de colectare.

Planurile de viitor IKEA nu se opresc aici, magazinul are în plan să deschidă un nou centru de colectare în Iași.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *