Companii Stiri

Mutatul devine mult mai ușor cu OMBYTE, noua colecție IKEA destinată tinerilor

30/07/2019 2 min read

Mutatul devine mult mai ușor cu OMBYTE, noua colecție IKEA destinată tinerilor

Reading Time: 2 minute

Schimbarea locuinței nu este niciodată o decizie ușoară, îndeosebi când trebuie să transportați toate lucrurile personale. IKEA vine în întâmpinarea clienților și lansează colecția limitată OMBYTE, o gamă de produse realizată pentru a fi practică și folositoare celor care trebuie să împacheteze și să despacheteze.

OMBYTE s-a născut din colaborarea dintre IKEA și o echipă formată din trei tineri designeri, Erik Thomasson, Philipp Süssmann și Ida Pettersson Preutz. Echipa a fost completată de James Futcher și Mats Nilsson, cei doi Creative Leaders ai colecției în discuție și ai multor altor produse IKEA din anii precedenți.

Colecția ediție limitată OMBYTE va fi disponibilă începând cu luna august în magazinele IKEA și online, detalii suplimentare despre colecție fiind disponibile aici.

Pentru a face sarcina mutatului mai ușoară, OMBYTE include patru modele de cutii și toate obiectele care sunt folositoare atât în timpul mutării, cât și după instalarea în noua locuință.

”Fie că te muți în altă parte a casei, peste stradă sau în cealaltă parte a orașului, cu OMBYTE, ne-am dorit să transformăm mutatul într-o activitate practică, dar și interesantă, adăugând culori, modele și expresivitate lucrurilor esențiale folosite la mutat”, a spus Mats Nilsson, Creative Leader, IKEA.

Pe lângă cutii de depozitare din lemn sau din oțel, cutii mobile și genți, colecția OMBYTE are în plus unele accesorii indispensabile atunci când te muți, precum cutii de carton, un cărucior, benzi adezive și cuverturi de protecție.

Produsele sunt disponibile în culori vii, texturi aparte și imprimeuri creative, produse care ajung să că convingă să vă doriți schimbarea locuinței.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă