BizRemote by certSIGN Companii Management Stiri

IKEA suplimentează subvenția guvernamentală pentru angajații din șomaj tehnic

14/04/2020 < 1 min read

IKEA suplimentează subvenția guvernamentală pentru angajații din șomaj tehnic

Reading Time: < 1 minut

IKEA România suplimentează subvenția guvernamentală pentru angajații săi aflați în șomaj tehnic, astfel cei afectați de închiderea temporară a magazinelor Băneasa și Pallady vor primi 90% din venitul lunar. Compania promite să ofere acest sprijin financiar suplimentar pentru întreaga perioadă în care măsurile guvernamentale sunt în vigoare.

Pentru angajații care se ocupă de serviciul de e-commerce și livrare la domiciliu, IKEA garantează salariul în procent de 100%, ca în perioadele obișnuite.

Ikea a donat produse în valoare de peste 800.000 de lei în toată țara și contribuie la amenajarea unui nou centru de spitalizare pentru 350 de pacienți COVID-19 cu simptome medii din București. În colaborare cu Auchan Retail România și Leroy Merlin România care au dezvoltat proiectul împreună cu Ministerul Sănătății, unitatea de 7.500 mp va fi dotată cu 350 de paturi IKEA, saltele și perne, precum și soluții pentru bucătării, textile și alte produse pentru a ajuta atât pacienții cât și personalul medical.

În plus, primul grup de 18 angajați IKEA s-a alăturat deja Zentiva România pentru a ajuta la producția de medicamente și alte provizii esențiale pentru combaterea pandemiei în curs. IKEA a ajutat, de asemenea, la amenajarea spitalelor din Constanța, Brașov, Cluj și Buzău care tratează pacienții cu COVID-10 și a făcut donații   de alimente pentru comunitățile vulnerabile din Urziceni și București.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă