Companii Stiri

Impactul COVID-19: CFR Călători aplică regula un loc liber, un loc ocupat pentru rezervări

19 mart. 2020 < 1 min

Impactul COVID-19: CFR Călători aplică regula un loc liber, un loc ocupat pentru rezervări

Reading Time: < 1 minut

CFR Călători anunță noi măsuri pentru a asigura spațiu între pasageri în trenuri. Compania va aplica regula „un loc liber, un loc ocupat”, astfel încât pasagerii să stea dispersați în vagoane. Același principiu se aplică și în cazul vagoanelor de dormit sau cușetă.

Personalul de tren a fost instruit să îndrume călătorii care stau pe locuri alăturate pe locurile libere, pentru a respecta distanța minimă recomandată.

„Pentru trenurile cu potențial de aglomerare (navetă), CFR Călători a suplimentat deja numărul de vagoane cu 25. În plus, alte 25 de vagoane vor fi introduse în compunerea trenurilor care circulă mâine (vineri, 20 martie – n.r)”, se arată în comunicatul CFR Călători.

Compania de transport feroviar de călători face apel la toți pasagerii să respecte regulile de igienă și comportament emise de Ministerul Sănătății și autoritățile abilitate în vederea restrângerii răspândirii infecției cu Covid-19.

„Pentru protecția călătorilor și a personalului propriu, vă rugăm respectați regulile, fiți responsabili și evitați deplasarea dacă vă simțiți rău, aveți febră, prezentați simptomele infecției cu COVID 19”, se mai arată în comunicat.

Foto: © Dariusz Sieczkowski

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: