Companii

Cum arată cel mai mare magazin Altex din București și Ilfov, o investiție de 10 mil. de euro în Chiajna

11 nov. 2020 2 min

Cum arată cel mai mare magazin Altex din București și Ilfov, o investiție de 10 mil. de euro în Chiajna

Reading Time: 2 minute

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, a deschis pe 12 noiembrie, în Chiajna, pe autostrada A1 (km. 11-12), cel mai mare magazin Altex din București și Ilfov, în care a investit 10 milioane de euro.

Magazinul are peste 3.400 mp, în care sunt oferite peste 40.000 de produse, și include servicii precum click&collect (comandă online, ridică din magazin), retur oriunde (online sau în orice magazin din țară), extragaranție pentru produsele achiziționate, servicii de consultanță personalizată și soluții de finanțare.

Altex a dotat noul magazin cu etichete electronice și display-uri digitale, trecerea la afișaj electronic fiind parte din strategia retailerului pe termen lung de tehnologizare a magazinelor pentru a spori eficiența în schimbarea prețurilor, reducerea costurilor și îmbunătățirea experienței clienților în magazin. Iluminarea este realizată cu sisteme cu LED, pentru eficientizarea consumului de energie.

Am început anul cu o premieră – am deschis cel mai mare magazin Altex din țară la Arad, ne apropiem de finalul anului cu o nouă reușită – cel mai mare magazin Altex din București și Ilfov. În linie cu strategia noastră omnichannel, ne-am propus să oferim clienților noștri experiențe complete de cumpărare, online și offline. Investim în spații extinse unde să aducem la îndemână o gamă cât mai mare de produse și servicii, de cea mai bună calitate„, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex. 

Altex România are peste 120 de magazine deschise în țară. În luna mai, compania a anunțat că va continua planul de investiții de 27 de milioane de euro aprobat pentru 2020 chiar și în contextul recesiunii economice generate de pandemia de COVID-19.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: