Antreprenori Stiri

Impact Hub Bucharest organizează a doua ediție Women of Romania2 min

23/02/2018 2 min read

author:

Impact Hub Bucharest organizează a doua ediție Women of Romania2 min

Reading Time: 2 minute

Impact Hub Bucharest, cu sprijinul Ambasadei SUA în România, organizează pe 3 martie cea de-a doua ediție a evenimentului Women of Romania. Parte din acțiunile desfășurate la nivel global cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, ediţia din acest an poartă tema #PressForProgress.

Women of Romania aduce împreună pentru o zi peste 150 de antreprenori, lideri în business, reprezentanți ai societății civile, dar și personalități marcante din domenii precum educație, cultură, sport și nu numai, pentru a împărtăși povești de succes, pentru a inspira și pentru a crea o oportunitate de interacțiuni de calitate.

Având în vedere că World Economic Forum’s 2017 Global Gender Gap Report arată că egalitatea de gen ar fi posibilă în condițiile actuale abia peste 200 de ani, un astfel de eveniment este ocazia perfectă de a încuraja o schimbare mai rapidă. Dorința de a accelera progresul prin oferirea de exemple pozitive a dus la preluarea conceptului global #PressForProgress și la organizarea celei de-a doua ediții, în noul spațiu Impact Hub Bucharest de la Timpuri Noi.

Printre invitatele ediției din 3 martie se numără Daniela Vișoianu (Președinte, Coaliția pentru Educație), Ligia Deca (Consilier de Stat – Departamentul Educație și Cercetare), Oana Stan (Founder & Brand Manager, TECHIR Cosmetics & SPA), Raluca Negulescu-Balaci (Executive Director, Policy Center for Roma and Minorities), Sonia Micu (Founder, NALU), Elena Calistru (Chair & Co-founder, Funky Citizens), Elena Marineci (Managing Partner, Starfish Events).

Printre temele abordate și obiectivele aceastei ediții se numără: celebrarea modelelor de succes, identificarea căilor pentru reducerea decalajului dintre bărbați și femei, promovarea celor care prin activitatea de zi cu zi contribuie la schimbarea status-quo-ului. Lista completă a speakerilor, programul Women of Romania 2018, dar și informații despre participare sunt disponibile pe site-ul www.womenofromania.com.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE