Management

Implicarea angajatilor nu este doar o arta, ci si un avantaj competitiv

5 apr. 2017 2 min

Implicarea angajatilor nu este doar o arta, ci si un avantaj competitiv

Reading Time: 2 minute

Pe 11 aprilie 2017, la Hotel InterContinental din Bucureşti, Revista HR Manager organizează o nouă ediţie a conferinţei The Art of Engagement, la care sunt aşteptaţi aproximativ 100 de manageri HR. Un eveniment unic care examinează perspective și cercetări recente efectuate de organizaţii şi profesionişti HR de top. Conferinţa le oferă organizațiilor posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi „bune practici” pentru implicarea angajatilor şi de a evita capcanele din piaţa competitivă de astăzi.

Într-o eră caracterizată de o mai mare transparență organizaţională, mobilitatea forței de muncă, precum și deficitul de competențe, retenție și implicare a angajaţilor au apărut ca probleme de top, atât pentru business leaders, cât și pentru profesioniștii HR. Însă implicarea angajaților e, în cele din urmă, nu doar o artă, ci și un efort „top down,” de sus în jos. Știm cu toții că doar inițiativele de engagement nu sunt suficiente pentru a genera schimbarea necesară susținerii unui angajament real și unei retenții crescute.

Cum îi implicăm deci pe angajați în succesul organizației? Cum îi ajutăm să devină mai atașați de o activitate care generează succes și energizează echipe, dar care a devenit un clișeu corporatist?

Conferinţa The Art Of Engagement îşi propune să răspundă acestor întrebări, dar, de asemenea, să şi conducă comunitatea de business şi HR spre momentul în care va reuşi să măsoare efectiv şi să recunoască impactul pe care employee engagementul îl are asupra businessului.

Iată principalele teme pe care le vom aborda anul acesta:

 • Young generations have their own attitude towards work. How does “Engagement” sounds in their language?   Speaker: Madi Rădulescu, Director of Business Development, Central and Eastern Europe, Persona Global, Inc și Managing Partner,  MMM CONSULTING INT’L;
 • 7 Myths of Engaged Employees
  Speaker: Doru Dima, Dr. psih., CEO, Great People Inside România;
 • Noua lume a beneficiilor extra-salariale în România
  Speaker: Stelian Bogza, Commercial Director & Co-Founder, BenefitOnline.ro;
 • 7 pași pentru a crea o cultură a wellbeing-ului în organizația ta
  Speaker: Monica Oltean, Marketing & Sales Manager – Max Relax & Wellington

Prezentările vor fi urmate de un panel de discuţii libere, în care invitaţii, directori HR, vor discuta pe tema “Engagement: corporate cliche?!” şi vor răspunde la următoarele întrebări:

 • Care au fost programele de engagement cu cel mai puternic impact, derulate în organizaţiile lor, de la momentul pătrunderii acestui concept în viaţa companiei şi până în prezent?
 • În ce măsură un program de engagement returnează indicatori cuantificabili şi nu doar observaţii empirice?
 • Cât e substanţă şi cât e formă într-un program de engagement eficient?

Printre speakerii din panel: Andreea Ciulacu, HR Manager, Deutsche Bahn Cargo România, Miruna Mitu, HR Director, Garanti Bank România, Cătălina Georgeta Muşat – HR Director, Metropolitan Life şi Judith Kis, HR Director, Groupama Asigurări.

 

Accesul la eveniment se face doar pe baza invitației trimise de către organizator, în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii despre speakeri, agendă și înscriere aici: http://bit.ly/2n9VMal sau la: georgiana.ene@cariereonline.ro, tel: 0723 720 074 sau laura.gheboianu@cariereonline.ro, tel:  0726 768 079.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: