Stiri

În căutarea talentelor

6 dec. 2017 2 min

În căutarea talentelor

Reading Time: 2 minute

 

200 de evenimente dedicate tinerilor profesioniști, cu peste 16.000 de participanți și 7 ediții de Competiții IAA, cu peste 1.400 de studenți participanți – sunt câteva dintre cifrele IAA Young Professionals România, în 10 ani de activitate.

„În 2007, cam ca acum, piața era într-o căutare majoră de talente, de oameni entuziaști care vor să intre în industria noastră și tineri din Marcomm care vor să fie implicați în diversele proiecte de educație și networking care se pot face. Fondarea IAA YP a fost unul dintre proiectele mele de suflet de care sunt foarte mândru, mai ales că la cei 10 ani de existență, IAA YP România este unul dintre cele mai active chaptere din lume. Cred că viitorul industriei este al acestei generații care este astăzi activă în organizațiile de young professionals”, a declarat Felix Tătaru, Chairman și Președinte Global IAA. 

”10 ani de IAA YP” vor fi sărbătoriți împreună cu membrii, alumni și specialiști din industrie printr-un party aniversar, joi, 7 decembrie, ora 21:00, la Centru (Calea Victoriei, 48-50). În cadrul petrecerii vor fi premiați câștigătorii CompetițIAA 7, concurs inițiat de IAA YP România prin intermediul căruia se oferă studenților șansa de a lucra ca o mini agenție, pe baza unor brief-uri reale venite de la companii de top, anunță IAA YP, într-un comunicat de presă.

“În 10 ani am reușit să creăm o comunitate de tineri profesioniști cu rezultate excelente recunoscute pe plan internațional. Dacă la început IAA YP-ul crea oportunități de socializare și networking, acum, ideile asociației se concretizează în proiecte cu impact, iar membrii asociației, prin pozițiile pe care le ocupă atât în companii cât și în agenții, contribuie semnificativ la dezvoltarea Marcomm-ului din România. Ne mândrim cu două chaptere locale, în București și în Cluj, peste 600 de membri în toți acești ani și un număr impresionant de activități. De altfel, suntem încântați de legăturile strânse dintre membri YP care s-au concretizat fie în proiecte antreprenoriale, fie in prietenii sincere care continuă în afara zonei de business”, a declarat Iulia Niculae, Președintele IAA Young Professionals România.

Chapterul IAA Young Professionals România este unul dintre cele mai active și creative din lume. În 2015, Ioana Marzac-Sigarteu şi Nicoleta Deliu au fost premiate la categoria Young Leader în cadrul Galei de premiere IAA Inspire Awards de la Londra, iar în 2016 IAA Young professional a primit distincția ”The Inspire Award pentru excelență”. Anul acesta, în cadrul Galei Internaționale IAA Global ”Creativity Can Change The World” de la București, Iulia Niculae și Claudiu Petria au primit premiul “IAA Young Leader Award”.

Ediția aniversară a party-ului IAA Young Professionals încheie seria evenimentelor din acest an și invită tinerii din industria de marketing și comunicare să petreacă alături de invitați cunoscuți din industrie, într-un mediu informal.

IAA Young Professionals România este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din 15 țări: Austria, SUA, Danemarca, Egipt, Olanda, Australia, Serbia, Elveția, India, Italia, China, Turcia, România, UK și Bosnia Herţegovina.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: