Management

EY Romania isi consolideaza echipa

8 ian. 2015 < 1 min

EY Romania isi consolideaza echipa

Reading Time: < 1 minut

Ioana Mihai se alatura echipei EY Romania in calitate de Director Executiv in cadrul departamentului de Asistenta in Tranzactii

Cu o experienta de peste 18 ani in industria bancara din Romania, Ioana Mihai a ocupat in trecut functii cheie in cadrul BCR – Erste, Citigroup sau ING Bank. La EY Romania, Ioana va coordona echipa de Corporate Finance care, alaturi de echipele de Transaction Support si Valution & Business Modeling, asigura portofoliul EY de servicii de asistenta in tranzactii. Inainte de a se alatura echipei EY Romania, Ioana Mihai a coordonat departamentul de Debt Capital Markets in cadrul BCR, departament pe care l-a construit de la baza.

Din aceasta pozitie, a coordonat proiecte ample de imprumuturi sindicalizate si emisiuni de obligatiuni pe piata locala pentru corporatii mari si companii de stat si a contribuit la dezvoltarea profesionistilor bancii in domeniul pietelor de capital. Ioana este absolventa a Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti.  

“Preiau cu satisfactie si interes aceasta functie de conducere, intrucat voi putea contribui la consolidarea gamei de servicii de corporate finance a EY in Romania. Contextul actual ofera numeroase oportunitati pentru companiile administrate bine, fie ca este vorba de companii internationale care investesc in Romania sau de antreprenori locali care doresc sa isi consolideze pozitia pe piata romaneasca si regionala”, spune Ioana Mihai, Director Executiv EY Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: