Finanțe Stiri

ING Bank da credite pe loc

28 sept. 2015 2 min

ING Bank da credite pe loc

Reading Time: 2 minute

Din aceasta luna, orice persoana fizica, client ING Bank sau nu, poate lua pe loc un credit de nevoi personale intre 2.000 si 90.000 de lei pe o perioada de maximum 5 ani, fara a mai fi nevoie sa prezinte adeverinta de salariu sau cupon de pensie, anunta banca, intr-un comunicat de presa.

ING Bank devine prima banca ce ofera creditul de nevoi personale pe loc si fara adeverinta de salariu. Pentru situatii neprevazute, evenimente sau investitii importante, ING Bank ofera creditul de nevoi personale printr-un proces simplu si rapid, constand intr-o singura vizita la banca, se arata in comunicat.

Acest lucru a devenit posibil prin incheierea unui acord cu ANAF, care furnizeaza informatii legate de veniturile clientului, eliminand astfel necesitatea prezentarii documentelor privind veniturile si a efectuarii unei vizite ulterioare la banca. Astfel, in baza acestor informatii, creditul de nevoi personale se poate obtine in doar cateva minute, atat de catre clientii existenti, cat si de catre clientii noi, care primesc pe loc creditul de nevoi personale si cardul de debit atasat contului curent.

„Am gandit procesul de acordare a creditului din perspectiva clientului. Cum ar fi cel mai simplu si comod pentru client? Sa nu fie nevoit sa faca mai multe drumuri la banca, sa nu aiba nevoie de adeverinta de salariu si, ideal, sa primeasca banii pe loc. Pe langa incheierea acordului cu ANAF, ING Bank si-a adaptat procesele interne astfel incat astazi este prima banca ce poate acorda pe loc creditul de nevoi personale. In acesta noua formula, procesul de acordare a creditului dureaza, in medie, 15 minute iar clientul primeste imediat banii in cont”, a declarat Stefan Radu, Director Produse si Strategie Retail Banking, ING Bank Romania.

Dobanda pentru acordarea creditului de nevoi personale este fixa si se incadreaza intre 8,95% – valabila la incasarea salariului intr-un cont ING Bank si 10,45% – dobanda standard.

Pentru acordarea creditului, banca percepe doua comisioane: comision de analiza a dosarului de credit, perceput doar in cazul acordarii creditului (105 RON) si comision de administrare, care se plateste o singura data, in momentul acordarii creditului (1% din valoarea sumei imprumutate).

In plus, clientii care doresc sa refinanteze un credit de nevoi personale pot beneficia, pana la 30 noiembrie 2015, de oferta cu zero comision de analiza si zero comision de administrare.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: