Business Management Stiri

Webinarii #Selfaware pentru mediul de business

23/04/2020 < 1 min read

Webinarii #Selfaware pentru mediul de business

Reading Time: < 1 minut

Compania de training și consultanță Exelo lansează seria de webinarii #Selfaware. Acestea vor avea o frecvență săptămânală și vor fi susținute de trainerii Marian Staș, Raluca Cîmpea, Irina Dogaru, Iustin Ivlev, Codrin Dan Nicolau, Mircea Mihai. Seria debutează azi, 23 aprilie, de la ora 17.00, și primii invitați sunt: Mădălina Mihai, Employee Experience Manager, VOIS, Ștefan Popa, CEO, Abeauty Clinique, și Radu Zlatian, Director de Cercetare – Dezvoltare, Softronic. Ei vor povesti cum au trăit pandemia până acum și cum au abordat  companiile în care activează situația provocată de situația de urgență. Ce fac acum și ce pași vor urma după ieșirea din starea de urgență. Vor fi necesare reinventări? Repoziționări? 

”Ne propunem sa declinăm noua realitate pe care o trăim cu toții în cadrul unor webinarii #SELFWARE. Obiectivul? Apropierea digitală în ciuda distanțării sociale”, explică Marian Staș,  trainer la Exelo și profesor asociat la Harvard Kennedy School.

Din 2008, Exelo Training & Development este partener în România al Global Knowledge, companie de training care abordează ciclul de dezvoltare al soluției de business prin intermediul unei combinații de instrumente aferente domeniilor de expertiză: analiză de business, management de proiect și abilități de business.  

Foto: © Roman Samborskyi | Dreamstime.com

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă