Stiri Tech

Ingram Micro cumpara divizia din Europa Centrala si de Est a RRC Group

12/02/2016 < 1 min read

Ingram Micro cumpara divizia din Europa Centrala si de Est a RRC Group

Reading Time: < 1 minut

Ingram Micro Inc. a anuntat ca a ajuns la un acord final pentru achizitia Diviziei din Europa Centrala si de Est a RRC Group, unul dintre cei mai importanti distribuitori cu valoare adaugata din CEE si CIS, specializat in solutii de IT enterprise.

RRC CEE, cu sediul la Varsovia, are operatiuni in Polonia, Romania, Ungaria, Serbia, Cehia, Croatia, Slovenia, Macedonia si Albania. Prin achizitia acestei companii, Ingram Micro anticipeaza o crestere a veniturilor de peste 250 de milioane de dolari anual. RRC Romania, infiintata in 2012, distribuie produse Cisco Systems, Lenovo, EMC, Hitachi, Forcepoint, Zebra, Avaya, Check Point.

„Acesta achizitie va permite ca RRC Group sa-si dezvolte cota de piata pe pietele sale de interes, Rusia si tarile din CIS, investind masiv in extinderea portofoliului de produse RRC si noua platforma de cloud pentru partenerii nostri”, a declarat Konstantin Sidorov, presedintele RRC Group. RRC CEE ofera servicii ce includ logistica, educatie, sprijin tehnic si servicii de marketing, dar si un portofoliu de solutii de networking, securitate, infrastructura IT, produse de auto ID si servicii de la companii precum Cisco, IBM, EMC, Zebra si Avaya.

„Pe langa consolidarea portofoliului de solutii cu valoare adaugata, ne asteptam sa avem un impact asupra brandului RRC prin cresterea veniturilor si a profitabilitatii companiei in acest teritoriu strategic, Europa Centrala si de Est, care a fost unul dintre teritoriile importante de pe lista expasiunii Ingram Micro”, a declarat Alain Monie, CEO al Ingram Micro.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă