Marketing Stiri

Inscrieri la Internetics

12 sept. 2014 < 1 min

Inscrieri la Internetics

Reading Time: < 1 minut

In perioada 9 septembrie – 14 octombrie se pot face inscrieri la cea de-a cinsprezecea editie a Internetics.

Lucrarile pot fi inscrise online, prin completare formularului disponibil pe www.internetics.ro. Jurizarea proiectelor inscrise se va face in luna octombrie, iar gala de premiere va avea loc in luna noiembrie, in Bucuresti.

Editia din 2014 are o structura noua. Participantii au la dispozitie 7 categorii mari de concurs, care sunt impartite la randul lor in mai multe sectiuni: Culture, Communities, Web, Social Media, Mobile, Digital Brand Experience si Interactive Campaigns.

Agentia cu cele mai multe puncte obtinute in competitie va castiga titlul de Agentia Anului, iar organizatorii si juriul vor acorda si cateva premii speciale, astfel: Best Use of Technology, Most Creative Client of the Year si Best Newcomer.

Competitia aduce si alte schimbari privind premiile acordate, sistemul de punctare si criteriile de jurizare.

Juriul Internetics 2014 reuneste specialisti in marketing online si comunicare si va fi anuntat in curand de catre organizatori. Membrii juriului vor urmari o serie de criterii, precum: conceptul si strategia, integrarea in strategia de comunicare a brandului, eficienta, design-ul, interactivitatea sau continutul.

Competitia este deschisa agentiilor si diviziilor de online, dar si companiilor care dezvolta proiecte in zona digitala ori sunt beneficiari ai lucrarilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: