Marketing

Inscrieri la Romaian Effie Awards 2014, pana pe 6 iunie

17 feb. 2014 < 1 min

Inscrieri la Romaian Effie Awards 2014, pana pe 6 iunie

Reading Time: < 1 minut

International Advertising Association Romania (IAA Romania) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) anunta deschiderea perioadei de inscrieri pentru cea de-a unsprezecea editie a Romanian EFFIE Awards 2014.

Inscrierile se pot face in perioada 17 februarie – 6 iunie.

Primul deadline: 28 martie 2014

Al doilea deadline: 25 aprilie 2014

Ultimul deadline: 6 iunie 2014

Presedintele Comitetului de Organizare este Stefan Teodorescu, Group Brand Director, Ursus Breweries,

Pentru a simplifica procesul de inscriere in competitie, Comitetul de Organizare a decis ca incepand cu anul acesta materialele de creatie sa fie predate doar pe suport digital, nu si in exemplare tiparite. Astfel, pe parcursul perioadei de inscrieri, agentiile vor putea acorda mai mult timp redactarii cazurilor, iar procesul de jurizare va fi la randul sau imbunatatit.

De asemenea, anul acesta au fost actualizate si definitiile categoriilor Renaissance, Shopper Marketing, Brand Experience, GoodWorks EFFIE – Non – Profit, Media Innovation si Single media company activation.

Documentele de participare in competitie vor putea fi descarcate de pe site-ul oficial al festivalului.

Luni, 24 februarie, incepand cu ora 10:00, la sediul IAA Romania, va avea loc Seminarul „How to win an EFFIE”, care va avea loc

Stefan Teodorescu, Group Brand Director, Ursus Breweries si presedinte al Comitetului de Organizare; Lorand Balint, Managing Director,  Leo Burnett si Stefan Chiritescu, Head of Strategy, Graffiti BBDO, membri ai Comitetului de Organizare, vor oferi exemple din anii trecuti, vor raspunde la intrebarile participantilor si vor detalia noutatile din competitia de anul acesta.

Participarea la seminar este gratuita si trebuie confirmata printr-un email trimis la adresa teodora.calin[at]institute.ro.

Lista castigatorilor Romanian Effie Awards 2013 este disponibila aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: