Marketing Stiri

Shopping bancar de mai

4 mai 2015 < 1 min

Shopping bancar de mai

Reading Time: < 1 minut

Banca Transilvania a  lansat campania de shopping bancar, Un Mai Muncitoresc. Campania promoveaza ideea ca, timp de o luna, clientii bancii beneficiaza de avantaje la o parte din  produsele si serviciile BT: credite, carduri, depozite, produse de asigurare, Internet Banking si Mobile Banking, operatiuni bancare. Oferta se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor.

Conceptul vizual si de comunicare este o reinventare vintage, cu umor a semnificatiei zilei in care este lansat, Ziua Muncii.

Un Mai Muncitoresc se deruleaza in perioada 1 – 31 mai a.c., iar produsele cuprinse in oferta pot fi accesate atat online, pe siteul www.unmaimuncitoresc.ro, cat si in sediile BT.

Oferta consta in reducerui discount-uri si alte avantaje la o serie de credite, la cardurile de cumparaturi si de calatorii, depozite, BT24 Internet Banking și Mobile Banking, KidCont, BT Trade, Direct Debit si la asigurari.

“Noua campanie a fost inspirata de succesul evenimentelor de shopping bancar lansate pana acum de Banca Transilvania, si anume Bank Friday si DragoBT“, a declarat Sergiu Mircea, Director Marketing & Segmente si Produse Retail, Banca Transilvania.

Care sunt ofertele promovate de banca?

Creditele de nevoi personale cu dobanda fixa Practic BT au dobanda redusa, cuprinsa intre 9% si 10%; BT24 Internet Banking si Mobile Banking este gratuit pentru o perioada de 6 luni; emiterea cardului de cumparaturi STAR este gratuita, iar la prima tranzactie cu acesta se primesc 50 de puncte de loialitate, echivalente a 50 de lei. De asemenea, persoanele care aleg asigurarea de viata Aegon vor avea doua luni de gratuitate la prima de asigurare, iar clientii care aleg BT Trade vor beneficia de gratuitate la tranzactionare timp de 3 luni.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: