Companii Stiri

Inscrieri in PlayEnergy pana pe 21 octombrie 2016

1 iul. 2016 < 1 min

Inscrieri in PlayEnergy pana pe 21 octombrie 2016

Reading Time: < 1 minut

Enel Romania extinde termenul limita pentru inscrierea in programul educational PlayEnergy. Astfel, profesorii de gimnaziu si liceu se pot inscrie in concurs pana pe 21 octombrie 2016. De asemenea, pentru prima data, in acest an, concursul este deschis si pentru alte zone, pe langa Muntenia Sud, Dobrogea si Banat.

PlayEnergy are drept scop informarea si cresterea gradului de constientizare cu privire la domeniul complex al energiei, in randul generatiilor tinere. Tema din acest an este „Foloseste-ti energia!”. Scolile castigatoare vor primi sponsorizari si echipamente high-tech, in timp ce castigatorii premiului intai, la categoria liceu, vor castiga o excursie de 3 zile in Italia si vor participa la gala internationala de premiere PlayEnergy.

Pentru a participa, profesorii trebuie sa formeze si sa coordoneze o echipa de maximum cinci elevi din aceeasi etapa de studiu (gimnaziu sau liceu). Proiectele pot fi editate in format electronic sau orice alt format (macheta, aplicatii practice, studiu). Concurentii pot gasi kit-ul PlayEnergy 2016, impreuna cu toate informatiile privind concursul, inscrierea proiectelor si procesul de jurizare, pe site-ul dedicat: http://playenergy.enel.com.

Play Energy este programul educational international dezvoltat de Enel in 10 tari in care grupul activeaza (Brazilia, Chile, Costa Rica, Guatemala, Italia, Panama, Romania, Rusia, Uruguay si Spania), dedicat scolilor gimnaziale si liceelor. Proiectul a fost lansat in 2003 cu scopul de a raspandi o cultura responsabila de energie in randul tinerei generatii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: