Marketing Stiri

Glenfiddich, in cautarea tinerelor talente

26 mai 2014 2 min

Glenfiddich, in cautarea tinerelor talente

Reading Time: 2 minute

Glenfiddich a lansat “Who to Watch”, al doilea capitol din Book of Success, dedicat celor aflati in ascensiune profesionala.

Mecanismul campaniei are doua directii de dezvoltare si se bazeaza pe principiul recunoasterii unor valori de catre ambasadorii talentului autohton. Mai exact, personalitatile din cadrul ”Book of Success” precum Andi Vasluianu, Attila Kim, Camelia Sucu, Andreea Badala, Mihai Pohontu si Sebastian Burduja au fost invitati sa nominalizeze acele persoane in care ei cred si care merita sa fie urmarite in ascensiunea lor. O alta ruta de identificare a tinerilor ale caror proiecte au capacitatea de a redesena viitorul si de a pune Romania pe harta marilor valori a fost apelul catre influentatorii din social media.

Who to Watch cuprinde 18 povesti, care sunt disponibile aici.

Printre cei nominalizati in Who to Watch se regasesc Dan Nechita, unul dintre cei mai promitatori strategi militari la nivel mondial, Camelia Dorobantu, consultant pe probleme de macroeconomie al prestigioasei publicatii Financial Times. Sonia Coman, absolventa Harvard in Istoria Artelor si Arte Plastice este un nume care va lasa o amprenta puternica asupra culturii internationale, fiind in prezent unul dintre cei mai premiati oameni de cultura din Romania. Dragos Hancu este unul dintre cei care va schimba business-ul gaming-ului. Mihai Sfrijan este head of studio la King si isi pune semnatura pe proiecte precum Candy Crush Saga, cunoscute in intreaga lume. Bogdan Savonea este absolvent al universitatii Georgetown din Statele Unite ale Americii si este initiatorul proiectului the Pole Society.

Glenfiddich este unul din brandurile produse de William Grant & Sons, Ltd, o distilerie independenta cu sediul in Marea Britanie, detinuta de o familie si infiintata de William Grant in 1886. In prezent, compania de bauturi spirtoase de lux este condusa de a cincea generatie a familiei sale si distileaza cateva dintre cele mai apreciate branduri de Scotch whisky din lume.

In Romania, Glenfiddich este distribuit de Alexandrion Grup, cel mai mare producator de bauturi alcoolice din Romania. Compania detine in portofoliu si branduri premium, produse in Romania: Alexandrion 7*, Brancoveanu Vinars, Afinata si Visinata Saber.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: