Stiri Tech

Integrisoft Solutions – afaceri în creștere cu 57%

15 mart. 2021 2 min

Integrisoft Solutions – afaceri în creștere cu 57%

Reading Time: 2 minute

Integrisoft Solutions, furnizor de aplicații software în administrația publică locală, anunță o cifră de afaceri de 3.8 milioane de euro pentru anul precedent, în creștere cu 57% față de 2019. Pentru 2021 Integrisoft Solutions planifică extinderea echipei la nivel național pentru consolidarea prezenței în piața soluțiilor de digitalizare pentru administrația publică.

În 2020, în ciuda contextului pandemic, Integrisoft Solutions a mărit echipa cu 30% față de anul anterior, calibrând astfel resursele umane la necesarul intern de lucru, mărit prin proiectele nou semnate. Prin extinderea echipei, Integrisoft Solutions este prezent acum la nivelul întregii țări și operează cu două sedii în București și Târgu-Jiu.

„Adaptarea agilă a echipei la noul context social și oportunitățile apărute din nevoile instituțiilor de a-și eficientiza și digitaliza activitatea, au făcut ca Integrisoft să aibă o evoluție mult mai rapidă față de anii trecuți. Suntem parte din transformarea digitală la nivel de țară și ne sprijinim toți clienții în a ține pasul cu noile cerințe determinate de contextul în care ne aflăm. Este clar faptul că avem o șansă importantă de a face diferența, de a schimba fundamental modul de interacțiune al instituțiilor cu cetățenii și chiar al modului de interacțiune între instituții”, a declarat Florian Simionescu (foto), CEO Integrisoft Solutions.

software pentru o infrastructură digitală

În ceea ce privește produsele noi, Integrisoft Solutions a reușit cu succes implementarea aplicațiilor dedicate perioadei de pandemie. Respectiv Avansis Mobile, aplicația mobilă de interacțiune a cetățenilor cu instituțiile publice și Avansis Online, un sistem informatic care permite contribuabililor accesul facil la servicii disponibile până acum doar la ghișeu. Astfel, cetățenii pot depune online cereri de certificate fiscale, declarații de impunere auto, imobile sau terenuri și registratură online.

”În Capitală, avem peste 8.000 de conturi nou create și 12.000 de certificate fiscale emise electronic la un sector din București. În ceea ce privește colaborarea cu administrația publică locală din țară, sunt peste 800 de conturi noi și 2.000 de declarații auto eliberate electronic în 6 luni în Municipiul Odorheiu Secuiesc, dar și peste 100 de plăți de pe telefonul mobil în Borșa, județul Maramureș, în doar 2 luni. Pentru noi toate acestea sunt reușite extraordinare și un semn excelent că digitalizarea administrației publice este pe un trend ascendent, cu progrese bune”, a declarat și Alexandru Soare, Director Comercial Integrisoft Solutions.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: